Η διοργάνωση του 6ου Δρόμου Αθανάτων παρουσίασε το τεχνικό μπλουζάκι που θα παραλάβουν οι δρομείς με την συμμετοχή τους.

Καλοφόρετο………

 

 

 

Το 7ο Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 7η χρονιά στις 28 Φεβρουαρίου 2021. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας! Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η απονομή των Sports Marketing Awards 2020, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 4η χρονιά το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications με στόχο να αναδείξει τις βέλτιστες πρακτικές στις ενότητες “Best in Sports Marketing”, “Best Sports Events”, “Best Content for Sports” και “Best Sports Sponsorships”.

Μάλιστα, εφέτος, παρά τη δύσκολη συγκυρία, η αγορά έδειξε τη δυναμική της μιας και τα Sports Marketing Awards σημείωσαν νέο ρεκόρ στον αριθμό των υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν.

 

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

  • η Active Media Group ως «Sports Marketing Agency of the Year»
  • η ΠΑΕ ΟΦΗ ως «Sports Club of the Year»
  • & η Stoiximan ως «Sports Brand of the Year »

 

Με Platinum Award, το οποίο αποτελεί την ύψιστη διάκριση για κάθε ενότητα, τιμήθηκαν: 

  • Oι Active Media Group, Costa Navarino και Δήμος Πύλου-Νέστορος για το Navarino Challenge 
  • Η Bricktin Enterprises LTD για το Interwetten Home Cup
  • H ΠΑΕ ΟΦΗ για την ενέργεια «Ο Άγιος Βασίλης είναι Ο.Φ.Η.»
  • Οι Champions for Life, Cosmote TV και Fairplay για την επετειακή τηλεοπτική σειρά εκπομπών «2004 Δευτερόλεπτα»
  • & ο ΟΠΑΠ για την «Παιδική Κερκίδα»

 

Αντίστοιχα, με Gold βραβεύτηκαν οι: 24 Media, Dirt Games, Libero S&T, Open Sport, ΠΑΕ ΑΕΚ, PVP Media, Red Wolf Digital Group, SDNA, Super League, The Magic Bus και Τράπεζα Πειραιώς.

 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 32 υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου και Πρόεδρο τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

 

Υποστηρικτής των Sports Marketing Awards 2020 είναι η Stoiximan, ενώ ως Χορηγοί Επικοινωνίας συμμετέχουν οι Nova, Contra.gr & Sport24.gr.

 

 

Οι Δηλώσεις των Μεγάλων Νικητών της Βραδιάς

 

Άκης Τσόλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Active Media Group

«Με τη νέα αυτή διάκριση, ως Sports Marketing Agency of the Year, η Active Media Group κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να παραμείνει στην κορυφή του Sports Marketing και της παραγωγής των αθλητικών εκδηλώσεων. Αυτό το πετύχαμε χάρη στους σταθερούς στρατηγικούς συνεργάτες μας, στις ποιοτικές αθλητικές διοργανώσεις τουρισμού που σχεδιάζουμε, στο καινοτόμο περιεχόμενό μας και στις υπηρεσίες που παρέχουμε με υψηλά στάνταρ, συνεισφέροντας στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, του τουρισμού και της ελληνικής οικονομίας εν γένει, που σε περιόδους πανδημίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Είμαστε ακόμα πιο υπερήφανοι για τη βράβευση όλων των τμημάτων της εταιρείας μας, του PR & Communication, του Social Media & Digital, του Marketing & Sponsorship και του Sports Production. Γιατί όλα αυτά τα τμήματα συνθέτουν το Sports Marketing, μια υποκατηγορία του Marketing, που στοχεύει στην προώθηση αθλητικών διοργανώσεων ή ομάδων, αλλά και στην προώθηση των υπηρεσιών ή προϊόντων μέσα από αθλητικές διοργανώσεις ή ομάδες.

Το να ανέβεις στην κορυφή είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας, αλλά, όπως είναι γνωστό και στον αθλητισμό και στις βραβεύσεις, ακόμα πιο δύσκολο είναι να διατηρηθείς εκεί. Τα βραβεία αυτά ήταν αποτέλεσμα μιας στοχευμένης προσπάθειας της εταιρείας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες κι αυτό επιβραβεύτηκε και στα Sports Marketing Awards από τους εκλεκτούς συναδέλφους όλων των επιτροπών τους οποίους και ευχαριστώ, δείχνοντας ότι τα βραβεία δεν παύουν να είναι το πιο δυνατό κίνητρο και η πιο λαμπρή επιβράβευση της αθλητικής δημιουργικότητας στην Ελλάδα».

 

Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, Commercial Director, ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ομάδα του ΟΦΗ κουβαλάει μια ιστορική αθλητική κληρονομιά, και εκπροσωπεί μια ολόκληρη γεωγραφική περιφέρεια, όπως είναι η Κρήτη. Στα δυο αυτά χρόνια της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς και της διοικητικής της σελίδας, έχουμε καταγράψει και επιτύχει υψηλούς ποιοτικούς στόχους σε αθλητικό και διοικητικό επίπεδο.

Πιστοί σε ένα οργανωμένο πλάνο και στη στρατηγική μας, δεν θα είχαμε καταγράψει το δικό μας στίγμα εάν δεν είχαμε αρωγούς και συμμετέχοντες σε αυτό το σχέδιο, κορυφαίες εταιρείες - η κάθε μια στον τομέα της - που πίστεψαν και δεσμεύτηκαν στον εμπορικό μας σχεδιασμό. Το ανθρώπινο δυναμικό του ΟΦΗ, με ποιοτική ομοιογένεια και δυνατότητες, υιοθετεί και υλοποιεί το πλάνο, στο οποίο συμμετέχει ενεργά, είτε από τον αθλητικό ή διοικητικό του ρόλο και ευθύνη, με κοινό κώδικα επικοινωνίας και αξιών, που ο ΟΦΗ πρεσβεύει σε κάθε του δράση, στην ουσία, στο Marketing και στην Επικοινωνία.

Θέλω να αποδώσω τα εύσημα γι’ αυτή τη μεγάλη διάκριση (της ανάδειξης του ΟΦΗ σε Club of the Year), στους ανθρώπους του οργανισμού του ΟΦΗ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο διοικητικό που εργάζονται με συνέπεια αρχών στη διαμορφούμενη εταιρική μας κουλούρα, και να ευχαριστήσω το σύνολο των συνεργατών /χορηγών μας που μας εμπιστεύονται και συμπορεύονται μαζί μας, για τη μεγιστοποίηση των πλεονεκτημάτων της μεταξύ μας συνεργασίας, σε προοπτική μέλλοντος. Σε ένα απρόσμενα διαμορφούμενο περιβάλλον, λόγω των συνθηκών της πανδημίας, με επιπτώσεις στα σπορ σε παγκόσμιο επίπεδο, η αρωγή των χορηγών και εμπορικών συνεργατών, μας δίνει εκτός από δύναμη και κίνητρα να συνεχίσουμε, το μέγιστο κίνητρο της ευθύνης, απέναντι στην εμπιστοσύνη τους στον ΟΦΗ, και έτσι θα συνεχίσουμε για μεγαλύτερους στόχους».

 

 

Πέτρος Τρουλλινός, Head of Marketing Operations, Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano)

 «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοργάνωση και την Επιτροπή των Βραβείων για τις φετινές διακρίσεις, που θεωρούμε ότι μας τιμούν λίγο περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Η αθλητική επικοινωνία είναι κομμάτι μας από το ξεκίνημα και είναι κάτι που πάντοτε φροντίζουμε να κάνουμε με ποιότητα και υπευθυνότητα.

Αυτήν τη χρονιά είχαμε έναν λόγο παραπάνω: να αξιοποιήσουμε τον μεγάλο πλούτο των αθλητών μας για να δώσουμε ένα μήνυμα δύναμης και ελπίδας σε όλη τη χώρα και η αλήθεια είναι πως για τις καμπάνιες αυτές είμαστε, όλοι στη Stoiximan, βαθιά υπερήφανοι τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Στα φετινά Sports Marketing Awards, στην Kaizen Gaming και το αγαπημένo brand Stoiximan βραβεύτηκε η αλληλεγγύη, η ομαδικότητα, το ειλικρινές ενδιαφέρον και η ανιδιοτέλεια του ενός προς το σύνολο, και του συνόλου προς τον έναν, αποτυπωμένες σε εταιρική επικοινωνία με βαθύ ανθρώπινο πρόσημο. Η καμπάνια "Μία Ομάδα", το ζωντανό και συνεχές υλικό στα Social Media που ένωσαν τον κόσμο και οι κοινωνικές δράσεις ήταν το δικό μας αποτύπωμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Γιατί στην τρέχουσα παγκόσμια συνθήκη της πανδημίας, αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε δεν είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε. Είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε στα δύσκολα. Και τον πιο δύσκολο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί "σαν μία ομάδα", όπως λέει και το τηλεοπτικό μας». 

 

Στο website των βραβείων www.sportsmarketingawards.gr θα αναρτηθούν πολύ σύντομα ο πίνακας με τους νικητές καθώς και φωτογραφικό υλικό από την απονομή.

Η υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για το αξίωμα της Προέδρου του ΣΕΓΑΣ αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον κλασικό αθλητισμό και όλους εμάς τους αθλητές που αγωνιστήκαμε στα γήπεδα όλου του κόσμου.

Ως Σύλλογος Ελλήνων Παραολυμπιονικών θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη της αθλητικής κοινότητας, αλλά και όλους τους έλληνες πολίτες για τις ανακριβείς, αναληθείς και υβριστικές δηλώσεις του Γ. Φουντουλάκη προς τον πρόεδρό μας, τα μέλη του ΔΣ και τους διακριθέντες αθλητές με αναπηρία γενικότερα. Στις ως άνω δηλώσεις αναφέρεται με απαξιωτικό τρόπο στο πρόσωπο και στο ρόλο του προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών. Πιο συγκεκριμένα, τον χαρακτηρίζει άπειρο, συκοφάντη, και ότι προέβη σε πολιτικές δηλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι η εμπειρία του κυρίου Πολυχρονίδη είναι αδιαμφισβήτητη. Με τέσσερα Παραολυμπιακά μετάλλια, πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη και με τις περισσότερες ψήφους εκλεγμένος στο ΔΣ του συλλόγου μας, δεν μπορεί κάποιος να τον χαρακτηρίσει άπειρο. Ο πρόεδρός μας ουδέποτε εξέφρασε πολιτική θέση οποιουδήποτε κόμματος, αλλά πάντοτε υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των συναθλητών του και γενικότερα του Παραολυμπιακού κινήματος. Έχοντας διατελέσει μέλος της επιτροπής των κανονισμών της παγκόσμιας ομοσπονδίας του Μπότσια, διοικητικός παράγοντας, σύμβουλος για ζητήματα αναπηρίας, αλλά και έχοντας βραβευτεί από διεθνείς οργανισμούς και την ελληνική πολιτεία, αποδεικνύεται το λιγότερο οτι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί του Γ. Φουντουλάκη, αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση και αποκαλύπτεται ποιος είναι ο συκοφάντης και ποιος όχι. Ο σύλλογός μας, πάντοτε είχε τρεις εκπροσώπους που ορίζονταν από τον υπουργό και οι οποίοι μπορούσαν να είναι και εν ενεργεία αθλητές. Ο ρόλος τους στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή είναι να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των Ελλήνων αθλητών και να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του Παραολυμπιακού κινήματος. Με το νέο νόμο, η εκπροσώπηση των τριών Παραολυμπιονικών παραμένει και ενισχύεται δημοκρατικά με τον μη ορισμό τους από τον υπουργό, αλλά με την εκλογή τους από τη γενική συνέλευση του συλλόγου μας.

 

Όσον αφορά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου και τα άτομα που αποτελούν την ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής καθώς επίσης και για την πρόταση μομφής που αναφέρει ο Γ. Φουντουλάκης, έχουμε να αναφέρουμε τα εξής: η μη πρόσκληση της ΕΑΟΜ ΑμεΑ οφείλεται στο γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε από καμιά κοινοβουλευτική ομάδα, πλην του ΚινΑλ. Η πρόταση μομφής, η οποία κατατέθηκε από εφτά μέλη της ολομέλειας, εκ των οποίων οι τρεις είναι και Παραολυμπιονίκες του συλλόγου μας, είχε ουσιώδη λόγο διότι ο Γ. Φουντουλάκης απέφευγε με δόλο την διενέργεια ολομέλειας προκειμένου να μην εκφραστεί η ΕΠΕ υπέρ του νομοσχεδίου, και προφασιζόμενος ότι βρίσκεται σε θερινές διακοπές δεν συγκαλούσε το όργανο ως όφειλε. Ειπλέον, από τις τριάντα και πλέον συνεδριάσεις της εκτελεστικής επιτροπής που θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια, πραγματοποίησε μόλις μία. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συντελούν τη μη σωστή διαχείριση και εκπλήρωση των καθηκόντων του προέδρου και γι’ αυτό υπερψηφίστηκε η μομφή με ψήφους εφτά έναντι μίας. Ουδέποτε παραιτήθηκε, αλλά εξέπεσε του αξιώματος του. Όσον αφορά την αιτιολογία ότι κανένα μέλος δεν διαμαρτυρήθηκε εδώ και τέσσερα χρόνια, έχουμε να τονίσουμε ότι δύο και πλέον χρόνια, πολλά μέλη της Παραολυμπιακής Επιτροπής έχουν διαμαρτυρηθεί για την ελλιπή λειτουργία της. Τέλος, όσον αφορά τους τέσσερις εκπροσώπους της ΕΑΟΜ ΑμεΑ, είναι αυτοί που εκπροσωπούν τις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες αναπηριών όπως αυτές εκπροσωπούνται στην Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή.

 

Οι προσβλητικές δηλώσεις και οι αήθεις χαρακτηρισμοί που δεν πρεσβεύουν ούτε τον αθλητισμό ούτε την δημοκρατία μας, περί Σταλινικών ποσοστών και ρουσφετιών, είναι εντελώς αντίθετα με τα Παραολυμπιακά ιδεώδη και όλα όσα θέλει να εκφράσει ο αθλητισμός γενικότερα. Η επίθεση κατά του πρόεδρου του πρώτου συλλόγου σε διακρίσεις πανελλαδικά για το 2019 της ΕΑΟΜ ΑμεΑ Π. Καδδά και κατά της εκπροσώπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν έχουν θέση στον χώρο μας. Η εκπρόσωπος της ΓΓΑ είναι μέλος μίας επιτροπής που ασχολείται με όλα τα ζητήματα του αναπηρικού κινήματος, που περιλαμβάνει και το Παραολυμπιακό κίνημα. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχαστεί ότι ο παραολυμπιακός αθλητισμός βρίσκεται υπό την προστασία του κράτους και άρα είναι απαραίτητο το κράτος να βρίσκεται κοντά του με έναν εκπρόσωπο που θα εγγυάται την προστασία και την εύρυθμη λειτουργία.

 

Οι Έλληνες παραολυμπιονίκες πάντοτε βρίσκονται από την θετική πλευρά του αθλητισμού και ουδέποτε ζήτησαν κάποια διάκριση. Γι’ αυτό το λόγο ζήτησαν οι αρχαιρεσίες των ομοσπονδιών τους να είναι με το ίδιο ηλικιακό όριο όπως και των υπολοίπων ομοσπονδιών. Επίσης, επιθυμούν να υπάρχει ο σεβασμός προς την προσωπικότητά τους και όχι προς το ¨καροτσάκι¨ τους. Πρέπει να υπολογίζονται ως άνθρωποι με ίσα δικαιώματα είτε είναι χειριστές αναπηρικού αμαξιδίου, είτε όχι. Τελειώνοντας, συκοφάντες και άπειροι είναι αυτοί που προσπαθούν να διχάσουν το Παραολυμπιακό κίνημα έχοντας ως αρχηγό τους τον Γ. Φουντουλάκη.

 

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών,

 

Ο Πρόεδρος – Γρηγόρης Πολυχρονίδης

Ο Αντιπρόεδρος – Μανώλης Στεφανουδάκης

Ο Ταμίας – Ανδρέας Κατσαρός

Ο Γενικός Γραμματέας – Γιάννης Κωστάκης

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων – Αλέξανδρος Ταξιλδάρης

Στα τελευταία μέτρα κρίθηκε η πρωτιά στον 2ο Μαινάλειο δρόμο, τον αγώνα των 14χλμ επί της δύσκολης κυκλικής διαδρομής στο οροπέδιο των Αραχαμιτών (υψόμετρο +700). Δυό συνομήλικοι (γεν: 1982), ο Γιάννης Κανελλόπουλος των «Ικαρος» runners και ο Νίκος Σκούταρης του ΣΔ Βόλου κινήθηκαν σε όλο το μήκος βήμα το βήμα παρά τις επιθέσεις του καθενός και τελικά επιδόθηκαν σε ένα σπριντ που σπάνια συμβαίνει σε αγώνες της δρομικής κοινότητας…Υπερίσχυσε ο Κανελλόπουλος με μόλις δύο δεύτερα ως πλεονέκτημα (55:58 έναντι 56:00). Ο Γιάννης Λουκάς του ΑΠΣ «Απόλλων» συμπλήρωσε την τριάδα σε 59:27.

Αποστάσεις…ασφαλείας τηρήθηκαν στις γυναίκες. Νίκησε η 48χρονη Μαρία Χαραλαμποπούλου του ΣΔΥ Τρίπολης με 1ω04:51. Ακολούθησαν 2η η Εύη Ρόδη του ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς» με 1ω22:03 και 3η η Νίκη Παναγούλια του συλλόγου «Αρκάδες δρομείς» με 1ω23:38. Οι νικητές στις ηλικιακές κατηγορίες - Μ18: Χαρίλαος Ζαρκινός 1ω03:56, Μ40: Νίκος Δρούτσας ΑΠΣ «Απόλλων» 1ω00:06, Μ+60: Χαράλαμπος Στεφανόπουλος ΑΠΣ «Απόλλων» 1ω04:51, F18: Αγγελική Χατζούδη «Ξωτικά» 1ω26:12 και F+40: Αντωνία Κολοβού «Σπαρτιάτες» runners 1ω24:42. Αγωνίστηκε ο Φινλανδός Bjorn Forsen, καθηγητής αρχαιολογίας, δ/ντής της ανασκαφής του ιερού της Λυκοάτιδας Αρτέμιδας.

Τερμάτισαν συνολικά 110 δρομείς, 89 άνδρες+21 γυναίκες. Προέρχονται από την Αθήνα και την Πελοπόννησο. Την πολυπληθέστερη αποστολή παρουσίασε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αργολίδας με 15 δρομείς και επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Βύρλα. Ακολούθησε ο ΑΠΣ «Αθηναίοι δρομείς» με 12 συμμετοχές. Εμφανίστηκαν με τουλάχιστον ένα δρομέα νέοι σύλλογοι, όπως «Οι τρελές από το Ασπρονήσι», οι «Δρομείς Γαιδουροκυλίστρας», κ.α. Υπό διερεύνηση ετέθη η προέλευσή τους!!!  Το σημείο εκκίνησης/τερματισμού ορίστηκε μπροστά στο προσκύνημα της Μεταμόρφωσης Σωτήρος, ένα υπέροχο χώρο όπου συνδυάζεται η λατρεία με την αναψυχή νότια και ολίγον έξω από τους Αραχαμίτες. Οι δρομείς κινήθηκαν στο οροπέδιο/κοιλάδα του Ελισώνα επί της επαρχιακής οδού προς Ασέα, Αθήναιο, Κεραστάρι και Αραχαμίτες σε καταπράσινο τοπίο εντός δάσους από μηλιές, καστανιές, βελανιδιές, καρυδιές, κοκ. Την επιμέλεια της οργάνωσης ανέλαβαν οι σύλλογοι των Αραχαμιτιωτών  «Η  Μεταμόρφωση  του  Σωτήρος», των Φιλοπροόδων Ασέας, των Ασεατών Αθήνας, ο Σύνδεσμος Αραχαμιτιωτών Αθήνας με την αρωγή των Απανταχού Αθηναιατών και του Suomen Institutti, δηλαδή της Αρχαιολογικής σχολής της Φινλανδίας στην Αθήνα. Παραδειγμάτισαν και έδειξαν τον τρόπο… Συνδύασαν την πληρότητα σε παροχές με την πρέπουσα λιτότητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Αρκαδίτες.

Το γενικό πρόσταγμα είχε ο Νίκος Κοτσίρος με τη βοήθεια της Μαρίας Φράγκου, κ.α. Την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου εκκίνησης/τερματισμού φρόντισε ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης, καθηγητής ΣΕΦΑΑ και πρωταθλητής του παρελθόντος. Επίσης προσέφερε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση (fitwaytiming). Παραβρέθηκαν άρχοντες του τόπου, όπως ο Κώστας Τζιούμης δήμαρχος Τρίπολης, ο Γιώργος Λαγός αντιδήμαρχος, ο Ευάγγελος Γιαννακούρας περιφερειακός σύμβουλος, κ.α. Ο κος  Τζιούμης δήλωσε: «Από το χωριό Αραχαμίτες, εκπέμπουμε, για άλλη μία φορά, τη στήριξή μας σε όλα τα χωριά του Δήμου Τρίπολης. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε δράση που δίνει ζωή στις τοπικές μας κοινότητες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συλλόγους της περιοχής για τη διοργάνωση του αγώνα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».

Ο δήμος προσέφερε απλά την αιγίδα του. Χορηγός επικοινωνίας ανέλαβε το δημοτικό ραδιόφωνο, το drt915.

ο τερματισμός Κανελλόπουλου – Σκούταρη,

 

ο καθηγητής Bjorn Forsen ετοιμάζεται για σύντομες; δηλώσεις στην ΕΡΑσπορ και στην εκπομπή «Αθλητικός τουρισμός» μέσω του mobile του Ηρακλή Αθανασόπουλου.

 

οι Μεσσήνιοι Τάκης Κρόμπας, Γιώργος Μιχαλάκης έχοντας ανάμεσα την Κυριακή Ξαξίρη (σημ: η «γλυκειά συμμορία» απέκτησε θηλυκό μέλος, τη γνωστή Αρκαδίτισσα).

 

Όλα τα αποτελέσματα εδώ:  https://ftt.gr/2os-mainalios-dromos-14km-18-10-2020/

 

Επιμέλεια: Ηρακλής Αθανασόπουλος

Στον απόηχο του τριημέρου αυτό που μένει είναι μια γλυκιά επίγευση, χαρά και μια μικρή ανακούφιση πως όλα πήγαν όπως ακριβώς έπρεπε.

Ο Δήμος Βέροιας με το αθλητικό τμήμα Κ.Α.Π.Α. και ο Σύλλογος δρομέων Βέροιας , βρίσκονται  στην δυσάρεστη  θέση να ανακοινώσουν την ματαίωση του 9ου Φιλίππειου δρόμου 14,5χλμ ,που θα διεξαγόταν στην Βέροια το 2ο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.

Αν σας ελκύει η ιδέα να τρέχετε στη φύση, να γίνεστε ένα με το φυσικό περιβάλλον, να μπορείτε να κινείστε παντού με ασφάλεια, αλλά έχετε πολλές απορίες και φοβάστε να δοκιμάσετε μόνοι σας, τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς!

3ος αγώνας Arkoudilas Trail

Νοέμβριος 29, 2020

Το Α.Π.Σ. Δρομέων Νότιας Κέρκυρας, SOUTH CORFU RUNNERS διοργανώνει τον 3ο αγώνα Ορεινού τρεξίματος ARKOUDILAS TRAIL την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020.

Σελίδα 1 από 1454