Οποιοσδήποτε Έλληνας διαβάσει και μάθει με λεπτομέρειες την ιστορία της Ελλάδος μας, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, θα αισθανθεί πέρα από υπερηφάνεια και λατρεία για κάθε γωνιά της μαγευτικής χερσονήσου μας, της μεγαλύτερης στη χώρα μας, αυτή της Πελοποννήσου.

Χρόνια Πολλά Μητέρα

Είναι ξεχωριστή η γιορτή σου σήμερα γιατί Όλοι θα σε γιορτάσουμε φανερά η νοερά ακόμη και αν λείπεις μακριά μας

Μας πρόσφερες το Δώρο της Ζωής Μάννα Είμαστε ένα ξεχωριστό κομμάτι της  Ύπαρξής σου σε Ευχαριστούμε κάθε ημέρα για αυτό Μα σήμερα χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε τη θέρμη της αγκαλιάς σου θέλουμε να ακούσουμε την Ευχή σου 'Να είσαι καλά παιδάκι μου'

Χρόνια σου πολλά Μάννα

 

Αφιερωμένο σε Όλες τις γυναίκες που χάρισαν τη Ζωή στον κόσμο μας

 

Με εκτίμηση

Ελένη Μπερτσάτου

 

Έχοντας παρέλθει το διάστημα το οποίο θα μας επέτρεπε -έστω και την τελευταία στιγμή- να πραγματοποιήσουμε το event της Καστοριάς με όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας - ποιότητος - επάρκειας - αρτιότητος, με στόχο να επανέλθουμε δριμύτεροι στην πόλη που τόσο αγαπούμε, η TRIMORE Sport Events με λύπη ανακοινώνει την αναβολή του 2ου TRIMORE M.T. Kastoria | ISOMAN 2021.

Ένα ξεχωριστό δώρο περιμένει φέτος τους αθλητές που θα αγωνιστούν στον επετειακό δέκατο “Salewa Olympus Mythical Trail”, αντάξιο της επετείου, αντάξιο του χορηγού και αντάξιο του αγώνα! Φέτος επιλέχθηκε ένα δώρο που θα φέρει τον αθλητή πιο κοντά στη φιλοσοφία των μεγάλων ορεινών διασχίσεων, με το πνεύμα της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας του μέσα στη φύση.

Η πραγματοποίηση των εγγραφών συνεχίζονται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο (διαδικτυακά) και μέχρι τις 15 Μαΐου χωρίς καμία παράταση.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι αθλητές το επιθυμούν μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στον αγώνα μας μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου!

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ και η εταιρεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ανακοινώνουν ότι στο νησί της Σίφνου στις 2, 3 και 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, θα πραγματοποιηθεί, τριήμερη αθλητική εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερις κολυμβητικούς αγώνες, δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος και έναν αγώνα δρόμου.

Atromitos Race Sifnos 2021

Ιούλιος 02, 2021

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ και η εταιρεία ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ανακοινώνουν ότι στο νησί της Σίφνου στις 2, 3 και 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, θα πραγματοποιηθεί, τριήμερη αθλητική εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερις κολυμβητικούς αγώνες, δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος και έναν αγώνα δρόμου.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, που η πανδημία Covid-19 δοκίμασε τις αντοχές μας κι άλλαξε τη ζωή μας, το Zagori Mountain Running, ο μεγαλύτερος και πιο αγαπημένος αγώνας ορεινού τρεξίματος της χώρας, επιστρέφει για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων της διοργάνωσης, σε ασφαλείς συνθήκες για όλους τους παλιούς και νέους φίλους αθλητές, οι οποίοι περιμένουν με την ίδια αγωνία, όπως κι εμείς, την στιγμή του καλοκαιριού που θα επιστρέψουν στον «Τόπο πίσω απ’ το βουνό«!  Για την επετειακή αυτή διοργάνωση, η οργανωτική επιτροπή έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό, ετοιμάζοντας αλλαγές σε αγωνιστικές διαδρομές και πολλές εκπλήξεις, οι οποίες θα είναι αντάξιες της πορείας, αλλά και της συναισθηματικής αξίας που έχει για όλους μας το Zagori Mountain Running.

Σελίδα 1 από 1487