Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές», συνεχίζουμε, δυναμικά. Λόγω έκτακτης εκδήλωσης στον χώρο του Πεδίου Άρεως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, είναι αναγκαίο να μετατεθεί ο Αγώνας την επόμενη Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Η Olympus Trails ανακοινώνει το άνοιγμα των εγγραφών για τον φετινό 7ο Lost Trail, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 με την υποστήριξη της Salewa. Οι φετινές εγγραφές ανοίγουν σήμερα Τρίτη 20 Ιουλίου στις 10 το βράδυ (22:00) από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης για 150 αθλητές.

Ο Δήμος Θέρμου

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού & Πολιτισμού

Προκηρύσσει τον 7ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας την Κυριακή στις 22 Αυγούστου 2021, με την επωνυμία:

7ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ΄΄

Ημερομηνία Αγώνα: 22/08/2021, ημέρα Κυριακή,

Ώρα εκκίνησης αγώνων: 19.00

Τόπος διεξαγωγής: Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας

«Σημάδεψε» ο Σύλλογος Αθλουμένων Μεσσήνης με τη συνεργασία του τοπικού δήμου τα αθλητικά, τουριστικά δρώμενα της Μεσσηνίας και όχι μόνο….

Τσεπέλοβο, 27 Ιουλίου 2021 – Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο 10ος επετειακός αγώνας, Zagori Mountain Running. Τα 46 μοναδικά χωριά του Ζαγορίου, σκαρφαλωμένα σε απόκρημνες πλαγιές, με τα εντυπωσιακά πέτρινα αρχοντικά, τα λιθόστρωτα καλντερίμια, τα τοξωτά γεφύρια και το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου, συνέθεσαν το μαγευτικό τοπίο του αγώνα.

Καθώς απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για την μεγάλη γιορτή των Ultra, το γνωστό πλέον σε όλους τους αθλητές του Ορεινού Τρεξίματος «Ultra Tihio Race», η οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το δώρο της διοργάνωσης. Όσοι αθλητές επιλέξουν να τρέξουν μια από τις δύο μεγάλες διαδρομές δηλαδή τα 165χλμ ή τα 250χλμ θα παραλάβουν σαν δώρο ένα ζευγάρι μπατόν τρεξίματος!

 Μια νέα διοργάνωση, έρχεται να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας.

1ο WEST RUN

Οκτώβριος 17, 2021

 Μια νέα διοργάνωση, έρχεται να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας.

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου Αγώνα Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» στα τέλη Ιουνίου 2021, ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου πάρκου «ΠΕΔΙΟΝ ΆΡΕΩΣ», προκηρύσσει τη διεξαγωγή του 4ου Αγώνα Πεδίου Άρεως «Στις Γειτονιές της Αθήνας», την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.

Σελίδα 1 από 1504