Απρίλιος 03, 2020

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνεις καλύτερος αθλητής

Οι ποδοσφαιριστές εκπροσωπούν μια καινούρια γενιά αθλητών που έχουν την ικανότητα να τρέχουν περισσότερο από 10 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι, ενώ παράλληλα έχουν την ταχύτητα και τη δύναμη να κάνουν πολλαπλά σπριντ, την ευκινησία να κάνουν γρήγορα κοψίματα και την δύναμη να πηδούν ψηλά.

 

Οι καταρτισμένοι προπονητές γνωρίζουμε τι χρειάζεται ένας αθλητής για να συναγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο καθώς επίσης και τις στρατηγικές προπόνησης, διατροφής και αποθεραπείας που απαιτούνται για να αναπτύξει ταχύτητα, αντοχή, δύναμη και ευκινησία ώστε να πετύχει στο γήπεδο και να μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα κι εκτός γηπέδου.

 

Σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, οι τεχνικοί του Medical Fitness Center στη Θεσσαλονίκη, μπορούμε να βοηθήσουμε κάθε αθλητή να φτάσει το μέγιστο επίπεδο απόδοσης – σε κάθε επίπεδο, σε κάθε λίγκα (κατηγορία), οπουδήποτε ακόμη και στο εξωτερικό.

 

«Περιμένουμε κάθε αθλητή να συμμετάσχει στο πρόγραμμα που υποστηρίζουμε εδώ και 15 χρόνια, και ακολουθούν πρωταθλητές του εξωτερικού όπως MVP’sτου χώρου», επισημαίνει ο Νίκος Βλάχος, υπεύθυνος του προγράμματος.

 

«Ο καλύτερος τρόπος να γίνεις καλύτερος αθλητής»

 

Ένα ενσωματωμένο προπονητικό σύστημα συμπεριλαμβάνει προπόνηση, διατροφή και αποθεραπεία για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και την αυστηρότητα της μεγάλης διαρκείας μιας ποδοσφαιρικής σαιζόν. Συνδυάζοντας δύναμη, ευκινησία και ευελιξία μαζί με την κατάλληλη διατροφή και τις στρατηγικές αποθεραπείας είναι σημαντικό να περνά ένας αθλητής  περισσότερο χρόνο στο γήπεδο και λιγότερο χρόνο στον πάγκο. Ατομικά προγράμματα επιτρέπουν στους αθλητές να μεγιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια της εξειδικευμένης προπόνησης για τις απαιτήσεις της θέσης τους και του ρόλου τους στην ομάδα.

 

Προπόνηση επίδοσης

  • - Ενδυνάμωση και δύναμη

  • - Ταχύτητα και ευκινησία

  • - Αντοχή

  • - Ευελιξία

  • - Στρατηγικές αποθεραπείας

 

Όλα τα προπονητικά προγράμματα είναι φτιαγμένα για να εκπληρώνουν ατομικούς προπονητικούς στόχους και βασίζονται σε προπονητικές αξιολογήσεις που εκτελούνται εκ των προτέρων. Περιλαμβάνουν Έλεγχο Λειτουργικής Kινήσεις (Functional Movement Screen) και Ανάλυση Σώματος. Τα προπονητικά προγράμματα διατίθενται σε ομάδες και ατομικά.

 

ΣΤΟΧΟΣ: Ενδυνάμωση νεαρών αθλητών μέσου της αύξησης της επιστήμης του Fitness και επίδοσης

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ανεξάρτητα από την ικανότητα και το ταλέντο, εμείς στο Medical Fitness Center προσφέρουμε εμπειρία κατάρτισης που βελτιώνει την ταχύτητα της κίνησης, τη δύναμη και την αντοχή, την αύξηση της απόδοσης.

 

 

 

nikolaos blaxos

Nikolaos Vlachos

Personal Coach

M.A. of Sports Science & Sports Medicine

Sport Therapy, Medical Training Therapy

Athletes Performance Specialist

Τηλ. 6981384064 - 2311272295

www.medical-fitness.gr