Διαγωνισμός Sportevent και Danaos Films με δώρα τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την ταινία FREE to RUN! - ΕΛΗΞΕ

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

 

Τρεις (3) τυχεροί θα κερδίσουν Διπλές Προσκλήσεις για την ταινία FREE to RUN!!!

 

Ανακάλυψε την εκπληκτική, άγνωστη ιστορία του τρεξίματος

Βγες έξω και τρέξε!

Από 12 Μαΐου στους κινηματογράφους

 

 

Το ντοκιμαντέρ FREE TO RUN αφηγείται την εκπληκτική, άγνωστη ιστορία του κινήματος του τρεξίματος, κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών. Εξετάζει τις ιδεαλιστικές απαρχές του τζόκινγκ στις αρχές της δεκαετίας του ’60, τον αγώνα για το δικαίωμα στο να τρέχουν οι άνθρωποι - ειδικά οι γυναίκες - ενάντια στον συντηρητισμό των επίσημων αθλητικών σωματείων, και την έκρηξη της επιθυμίας των ανθρώπων να συμμετάσχουν σε αγώνες δρόμου και μαραθώνιους.

 

Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης μέχρι τα μονοπάτια ανάμεσα στα δέντρα των Ελβετικών Άλπεων, άνδρες και γυναίκες, πρωταθλητές ή οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, γίνονται πρωταγωνιστές της ανείπωτης, μέχρι σήμερα, ιστορίας του τρεξίματος. Εμπνευστική, πολιτική, δυναμική, πανανθρώπινη… Δεν είναι μία ταινία για την άσκηση ή για τους ανθρώπους που γυμνάζονται. Είναι το μανιφέστο για το δικαίωμα του καθένα μας να ΤΡΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

 

 

Στο ντοκιμαντέρ πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους:

 

Μπόμπι Γκιμπ, η πρώτη γυναίκα που έτρεξε τον Μαραθώνιο της Βοστόνης.
Κάθριν Σουίτζερ, η πρώτη επίσημα γυναίκα μαραθωνοδρόμος. Ετρεξε το 1967 στον Μαραθώνιο της Βοστώνης
Νοέλ Ταμινί, ο Ελβετός που ίδρυσε τον Φεβρουάριο του 1972, το πρώτο περιοδικό για το τρέξιμο με τίτλο Spiridonαπό το μικρό όνομα του Έλληνα Μαραθωνοδρόμου (1896) Σπύρου (ή Σπυρίδωνα) Λούη
Στιβ Πριφοντέιν, ένας δρομέας ροκ σταρ ή για πολλούς ο Τζέιμς Ντιν του στίβου. Από τους πρωτεργάτες του jogging στην Αμερική κάνοντας το τρέξιμο μόδα σε ολόκληρη τη χώρα. Άνοιξε πόλεμο με την Παναμερικανική ομοσπονδία στίβου καθώς το 1971 ο κλασσικός αθλητισμός θεωρούνταν ερασιτεχνικός ακόμα στις ΗΠΑ και παρόλα τα εκατομμύρια που κέρδιζαν οι διοργανωτές από τα γεμάτα στάδια οι αθλητές δεν είχαν τη δυνατότητα να πάρουν τίποτα. Στη καριέρα του κέρδισε τις 120 από τις 153 κούρσες που έτρεξε (78%) ενώ δεν έχασε ποτέ κούρσα στη κολεγιακή του καριέρα. Προς τιμήν του γίνεται κάθε χρόνο στο Όρεγκον το Prefontaine Classic από το 1975. Ως την ημέρα που πέθανε κρατούσε όλα τα αμερικάνικα ρεκόρ από τα 2 χιλιόμετρα μέχρι τα 10. Κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς έως και σήμερα.
Φρανκ Σόρτερ, χρυσός ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο. Εισήγαγε την τακτική στον αθλητισμό και τους αγώνες δρόμου. Με σταθερό τέμπο και επιτάχυνση προς το τέλος κάθε κούρσας άλλαξε για πάντα την εξοντωτική όψη του τρεξίματος στο φίλαθλο κοινό. Με δική του πρωτοβουλία καθιερώθηκαν τα χρηματικά έπαθλα σε αγώνες δρόμου στην Αμερική ενώ άνοιξε τον δρόμο για το «γάμο» εμπορευματοποίησης και πρωταθλητισμού στον στίβο.

 

Και πολλοί άλλοι δημοφιλείς αθλητές αλλά και άγνωστοι δρομείς επαγγελματίες ή ερασιτέχνες… εραστές, δηλαδή, της τέχνης του τρεξίματος!

 

Στοιχεία της ταινίας:

FREE TO RUN – Βγες έξω και τρέξε
Ντοκιμαντέρ
Σκηνοθεσία: Πιέρ Μοράθ
Παραγωγή: Ελβετία – Γαλλία –Βέλγιο ©2016

Έγχρωμο – Ασπρόμαυρο (πλάνα αρχείου)

Γλώσσα: Αγγλικά – Γαλλικά
Διάρκεια: 90’
Διανομή: DanaosFilms

 

Ακολουθήστε τα δυο (2) παρακάτω βήματα και καλή τύχη στην κλήρωση!

 

1) Κάνε "Μου αρέσει" (Like) στις παρακάτω σελίδες:

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία:

 

Φόρμα Συμμετοχής 

 

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FACEBOOK ΤΗΣ SPORTEVENT ΚΑΙ ΤΗΣ DANAOS FILMS.

 

Αντικείμενο διαγωνισμού - Διοργάνωση

Η εταιρεία διοργανώνει προωθητική ενέργεια – διαγωνισμό μέσω της σελίδας μας στο facebook, στους οποίους καλεί τους χρήστες της σελίδας της να συμμετάσχουν με το facebook page profile που έχουν ήδη δημιουργήσει εκεί. Κάνοντας like στην σελίδα facebook Sportevent και στην σελίδα facebook Danaos Films.

 

Δώρα - Κληρώσεις

Τα δώρα του διαγωνισμού και ο νικητής θα ανακοινωθούν στη σελίδα facebook Sportevent. Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά τα δώρα του. Κάθε συμμετοχή θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Στην λήξη του διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Το διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης που θα χρησιμοποιηθεί είναι το https://www.random.org/.  Οι νικητές του διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail: info@sportevent.gr. Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), τότε η διοργανώτρια, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή.

Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω facebook το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα. Τυχόν δημοσίευση αποτελέσματος κλήρωσης ή ονόματος προσώπου φερόμενου ως νικητή στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού δεν καθιστά το αποτέλεσμα οριστικό ούτε και θεμελιώνει οποιαδήποτε αξίωση του προσώπου αυτού.

 

Ρητή δήλωση- Συγκατάθεση - Αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Sportevent και της Danaos Films, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο διαγωνισμό.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους.

(β) είναι άνω των 18 ετών.

(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως αυτά δημοσιεύονται στο προφίλ του στο facebook.

(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου

(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου

(στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) με σκοπό την εξυπηρέτηση του διαγωνισμού.

(ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του διαγωνισμού.

(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

 

Προσωπικά δεδομένα - Ρητή Δήλωση συναίνεσης - Αναφορικά με τη διοργανώτρια

Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια.

Διαγωνισμός "Sportevent και Danaos Films με δώρα τρεις (3) διπλές προσκλήσεις για την ταινία FREE to RUN!".

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 09/05/2016 έως και 12/05/2016 και θα κληρώσει τρεις (3) νικητές που θα κερδίσουν από μια (1) Διπλή Πρόσκληση. Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, η Sportevent θα αναρτήσει τα ονόματα των νικητών στο facebook και θα επικοινωνήσουν μαζί τους για την παραλαβή των δώρων.

 

 

-

  

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα