Διαγωνισμός Sportevent και Greeper με δώρα 4 κορδόνια Greeper! - ΕΛΗΞΕ

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

 

Τέσσερις (4) τυχεροί θα κερδίσουν Κορδόνια Greeper και δεν θα ξαναδέσουν κορδόνια!!!

Greeper!! Ήρθαν τα κορδόνια που δεν λύνονται!!

 

Το Κορδόνι Greeper είναι ένα μοναδικό προϊόν. Αναπτύχθηκε από τον Οπτομέτρη Peter Greeper σε συνεργασία με Εργοθεραπευτές και Φυσιοθεραπευτές.

 

Sports Range HR

 

Η μεγαλύτερη αξία του είναι η ευκολία στην εφαρμογή αλλά και η αποτελεσματικότητά του! Το προϊόν έχει ήδη παρουσιαστεί σε πολλές εκθέσεις και εκδηλώσεις και οι επισκέπτες πάντα ενθουσιάζονται με τη πρώτη ματιά!

 

Πολλοί αθλητές ( Δρομείς μεγάλων αποστάσεων, Τρίαθλο, Τέννις, Μπάσκετ κλπ), IronMan & Ironwoman Series ήδη τα εμπιστεύονται ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για το αν τα κορδόνια είναι στη θέση τους!

 

Οι Γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχήσουν ξανά για τα κορδόνια των παιδιών τους! Το παιδί μπορεί να διαλέξει μόνο του το χρώμα και μετά την αρχική τοποθέτηση, τα κορδόνια δεν θα ξαναλυθούν.

  • Παιδιά με υπερκινητικότητα
  • Άτομα που ανήκουν στο Φάσμα του Αυτισμού
  • Σύνδρομο Asperger
  • Σύνδρομο Down
  • Άτομα με κινητικές δυσκολίες που δυσκολεύονται με το δέσιμο και το λύσιμο των κορδονιών
  • Ηλικιωμένοι και γενικά…όλοι μπορούν να επωφεληθούν….Πολύ απλά….

Δεν χρειάζεται να ξαναδέσουμε τα κορδόνια μας!

 

Ακολουθήστε τα τρία (3) παρακάτω βήματα και καλή τύχη στην κλήρωση!

 

1) Κάνε "Μου αρέσει" (Like) στις παρακάτω σελίδες:

 

 

 

 

 

 

 

2) Κάνε "Κοινοποίηση" (Share) το post που είναι καρφιτσωμένο στην σελίδα https://www.facebook.com/sportevent.gr/

 

3) Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία:

 

Φόρμα Συμμετοχής 

 

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ FACEBOOK ΤΗΣ SPORTEVENT ΚΑΙ ΤΗΣ GREEPER.

 

Αντικείμενο διαγωνισμού - Διοργάνωση

Η εταιρεία διοργανώνει προωθητική ενέργεια – διαγωνισμό μέσω της σελίδας μας στο facebook, στους οποίους καλεί τους χρήστες της σελίδας της να συμμετάσχουν με το facebook page profile που έχουν ήδη δημιουργήσει εκεί. Κάνοντας like στην σελίδα facebook Sportevent και στην σελίδα facebook Greeper και share το post που βρίσκεται αναρτημένο (καρφιτσωμένο) στην σελίδα facebook Sportevent.

 

Δώρα - Κληρώσεις

Τα δώρα του διαγωνισμού και ο νικητής θα ανακοινωθούν στη σελίδα facebook Sportevent. Κάθε συμμετέχων διαγωνιζόμενος μπορεί να αναδειχθεί μόνο μία φορά νικητής και να λάβει μόνο μία φορά τα δώρα του. Κάθε συμμετοχή θα συμπεριληφθεί στην κλήρωση. Στην λήξη του διαγωνισμού, θα γίνει κλήρωση ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες. Το διαδικτυακό εργαλείο κλήρωσης που θα χρησιμοποιηθεί είναι το https://www.random.org/.  Οι νικητές του διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα να ορίσουν υποκατάστατο πρόσωπο για τη λήψη των δώρων ούτε και να ζητήσουν την ανταλλαγή τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το διαγωνισμό οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν με e-mail: info@sportevent.gr. Μετά την κλήρωση, εάν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή/νικήτρια για οποιονδήποτε λόγο μέχρι και επτά (7) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ανάδειξης του νικητή (συμπεριλαμβανομένων και των τυχερών και της ανωτέρας βίας), τότε η διοργανώτρια, απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή.

Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει μέσω facebook το όνομα του νικητή. Με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό οι συμμετέχοντες λογίζεται ότι δίδουν τη συναίνεσή τους για την ανωτέρω ανακοίνωση των ονομάτων τους. Προς αποφυγή οποιασδήποτε αμφισβήτησης, κανείς συμμετέχων δεν θεωρείται ούτε και νομιμοποιείται ως οριστικός νικητής σύμφωνα με τους παρόντες όρους, παρά μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παράδοση προς αυτόν του δώρου σύμφωνα με τα εδώ οριζόμενα. Τυχόν δημοσίευση αποτελέσματος κλήρωσης ή ονόματος προσώπου φερόμενου ως νικητή στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού δεν καθιστά το αποτέλεσμα οριστικό ούτε και θεμελιώνει οποιαδήποτε αξίωση του προσώπου αυτού.

 

Ρητή δήλωση- Συγκατάθεση - Αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων

Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι έχοντες μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.
Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της Sportevent και της Stark & Watson, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α΄) βαθμού και οι σύζυγοί τους. Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό αποδέχονται πλήρως και χωρίς καμία επιφύλαξη τους παρόντες όρους χρήσης. Αν κάποιος δεν αποδέχεται τους όρους χρήσης δεν θα πρέπει να συμμετέχει στο διαγωνισμό.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν, δηλώνουν και αποδέχονται ρητώς και ανεπιφύλακτα ότι:

(α) Τα προσωπικά τους στοιχεία σε αυτήν την προωθητική ενέργεια δεν μπορούν να ανήκουν σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, αλλά στους ιδίους.

(β) είναι άνω των 18 ετών.

(γ) η προσωπικότητά τους δεν προσβάλλεται ούτε μειώνεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από την συμμετοχή τους στην εν λόγω προωθητική ενέργεια της διοργανώτριας στην οποία θα μετέχουν με τα προσωπικά δεδομένα τους, όπως αυτά δημοσιεύονται στο προφίλ του στο facebook.

(δ) δεν προσβάλλουν προσωπικά δεδομένα ή το δικαίωμα της προσωπικότητας οποιουδήποτε τρίτου

(ε) δεν προσβάλλουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου

(στ) ρητώς συναινούν στο να χρησιμοποιήσει και επεξεργαστεί η διοργανώτρια τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση) με σκοπό την εξυπηρέτηση του διαγωνισμού.

(ζ) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση τους, στη διοργανώτρια για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του διαδικτύου (internet) καθ’ όλη τη διάρκειά του. Η διοργανώτρια επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την διεξαγωγή του διαγωνισμού.

(η) παρέχουν τη συγκατάθεση και εξουσιοδότηση για τη διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, χωρίς την υποχρέωση πρότερης ενημέρωσης ή καταβολής αποζημίωσης. Η διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση και την απόδοση των δώρων.

 

Προσωπικά δεδομένα - Ρητή Δήλωση συναίνεσης - Αναφορικά με τη διοργανώτρια

Η συμμετοχή κάθε προσώπου στον διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη συναίνεση στη χρήση των στοιχείων του για την σύσταση αρχείου προσωπικών δεδομένων από την Διοργανώτρια.

Διαγωνισμός "Sportevent και της Greeper με δώρο κορδόνια Greeper!".

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 22/04/2016 έως και 13/05/2016 και θα κληρώσει τέσσερις (4) νικητές που θα κερδίσουν από ένα (1) Κορδόνι Greeper. Όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, η Sportevent θα αναρτήσει τα ονόματα των νικητών στο facebook και θα επικοινωνήσουν μαζί τους για την παραλαβή των δώρων.

 

 

-

  

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα