Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ορεινός δρόμος Κυργίων Δράμας

Περιγραφή αγώνα

Ο αγώνας δρόμου και ποδηλάτου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο πανέμορφο δασάκι των Κυργίων Δράμας, μια περιοχή με μικρές αυξομειώσεις ανηφόρας & κατηφόρας αλλά και σε πολλά σημεία με μονοπάτια που ξεκουράζουν τον αθλητή χωρίς μεγάλες ή και καθόλου κλίσεις (εύκολος ορεινός αγώνας).


Ο αγώνας αυτός εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι περιλαμβάνει και το στοιχείο της σύσφιξης σχέσεων και της γνωριμίας μεταξύ των δρομέων και των οικογενειών τους, αφού προβλέπει κατασκηνωτικό χώρο με ότι θα έχει ανάγκη για μια με δύο μέρες ένας κατασκηνωτής, καθώς και πολλές δράσεις για παιδιά όπως τοξοβολία, τοίχο αναρρίχησης κ.α. όπου οι οικογένειες των αθλητών θα μπορούν να απασχοληθούν όσο θα διαρκέσει ο αγώνας.

Αποποίηση ευθύνης οργανωτή.

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα σε περίπτωση που δεν είναι σίγουροι για την φυσική τους κατάσταση.

Επίσης οφείλουν να είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας και δρόμου.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς του εξοπλισμού τους από τη συμμετοχή τους σε αγώνες σε ορεινής ποδηλασίας καθώς και τις συνέπειες αυτών.

Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία, είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.

Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ' αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – TRAIL KYRGIA 2015

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

16:30 Αγώνας δρόμου παιδιών.

17:00 ΜΤΒ 26χιλ

17:00 ΜΤΒ «Διασκέδαση – Fun»

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

10:00 ΜΤΒ παιδιών

10:30 Αγώνας δρόμου 16χιλ

10:30 Αγώνας δρόμου «Διασκέδαση – Fun» 5.3χιλ

16:30 Eliminator Bike

Κόστος συμμετοχής :

Μετά την αίτηση σας μέσα σε διάστημα τριών ημερών θα πρέπει να καταθέσετε στο παρακάτω λογαριασμό το ποσό που σας αναλογεί .

Η κατάθεση σας είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή σας στους αγώνες.

Αριθμός λογαριασμού:

0026-0767-84-0103398665 ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ

Κατηγορίες «Διασκέδαση – Fun» 5€/ Συμμετοχή

Κατηγορίες ΜΤΒ, Αγώνας δρόμου & Eliminator Bike 10€/ Συμμετοχή

Το κόστος μετά την πρώτη συμμετοχή για κάθε κατηγορία που θα συμμετέχετε θα είναι 5€ (π.χ. Αγώνας δρόμου 10€ + Eliminator Bike 5€ Σύνολο 15€)

Ενστάσεις

Ενστάσεις για οποιοδήποτε λόγο γίνονται μόνο από τον ίδιο τον αθλητή το αργότερο 30 λεπτά μετά τον τερματισμό του από τον αγώνα. Η όποια απόφαση της επιτροπής ενστάσεων είναι τελική.

Τροποποίηση κανονισμών

Η οργάνωση διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Σε καμία περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα αλλοιώνει το ύφος του αγώνα.

Απονομές
Οι απονομές για κάθε κατηγορία θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος του αγώνα στον χώρο της γραμματείας, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Κανονισμοί Αγώνα
Ισχύουν οι κανόνες ασφάλειας της ΕΟΠ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:
1, Να κάνουν χρήση κράνους κλειστού τύπου καθώς και όλου του εξοπλισμού ασφαλείας (θώρακας, επιγονατίδες), καθώς και η χρήση αριθμού του κάθε αναβάτη, είναι υποχρεωτική και στις προπονήσεις.
2, Ποδηλάτης με ελλείψεις στον εξοπλισμό του με συνέπεια να μην καλύπτεται η στοιχειώδης ασφάλεια του, δεν θα λάβει εκκίνηση.
3, Να φέρουν το νούμερο που θα τους δώσει η γραμματεία στο τιμόνι του ποδηλάτου τους.
4, Να ενημερώσουν την γραμματεία σε περίπτωση εγκατάλειψης τους.


Περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα: https://sites.google.com/site/perifisi/home/programma-agonon

Εγγραφές https://sites.google.com/site/perifisi/home/programma-agonon/symmetoches

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00