2ο Aquathlon «Περάμεια 2015»

Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Παγγαίου 2ο AQUATHLON στο κόλπο της Ν.Περάμου και στους αστικούς δρόμους της περιοχής με την επωνυμία «ΠΕΡΑΜΕΙΑ 2015».


Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν αθλητές και αθλήτριες που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα (Δήλωση Συμμετοχής & Υπεύθυνη Δήλωση). Για συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η Υπεύθυνη Δήλωση από γονέα ή κηδεμόνα

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Τόπος: Κόλπος Ν. Περάμου, παραλία Ν. Περάμου αστικοί δρόμοι περιοχής

Ώρα αγώνα: 17:00μ.μ.

Ώρα προσέλευσης – Τεχνική σύσκεψη : Οδηγίες για την διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν 1 ώρα πριν την εκκίνηση

Κανονισμοί: Για την κολύμβηση οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, με εγκεκριμένο μαγιό όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water, απλό κολυμβητικό μαγιό ή στολή τριάθλου. Πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.τ.λ.) δεν επιτρέπονται, όπως και αναπνευστικά βοηθήματα (αναπνευστήρες). Πριν την εκκίνηση οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο ή οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

Χρονομέτρηση : Ηλεκτρονική και θα υπάρξουν και ενδιάμεσα περάσματα σε κάθε γύρο.

Περιγραφή αγώνα αποστάσεις: Ο αγώνας ξεκινά με 1 χλμ. Τρέξιμο οι αθλητές περνούν από την ζώνη αλλαγής και κολυμπούν 800μ οριοθετημένα με σημαδούρες έως το νησάκι της Περάμου  περνούν από την ζώνη αλλαγής και ξεκινούν 5 χλμ τρέξιμο όπου και τερματίζουν από εκεί που ξεκίνησαν

Κατηγορίες αγώνα :1η κατηγορία έως 20 ετών (1995) 2η κατηγορία  20– 35 ετών (1994-1980) 3η κατηγορία 35-50 ετών (1979-1965)4ηκατηγορία 50 και άνω(1964 και άνω)

Εγγραφές: Στην φόρμα συμμετοχής  στο othakavalas@yahoo.gr  ή  και την ημέρα του αγώνα τουλάχιστον δύο ώρες νωρίτερα της εκκίνησης, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.

Εκκίνηση :Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει μπροστά από το σπιτάκι του ΟΘΑΚ στη παραλία της Ν. Περάμου.

Έπαθλα: Στον πρώτο/η νικητή/τρια  της γενικής κατηγορίας του αγώνα θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο ενώ στους τρείς πρώτους αθλητές /τριες κάθε κατηγορίας θα δοθεί μετάλλιο και δίπλωμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Κόστος συμμετοχής: Η συμμετοχή του κάθε αθλητή είναι  10€.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη φόρμα συμμετοχής στο othakavalas@yahoo.gr ή στο FAX του συλλόγου 2510231018 αλλά και στη γραμματεία του ΟΘΑΚ την ημέρα του αγώνα έως και δύο  ώρες  πριν τον αγώνα.

 Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν μαζί τους έγγραφο που να πιστοποιεί την ηλικία τους και να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση αθλητή, οι δε αθλητές το αθλητικό τους δελτίο ή φωτοτυπία αυτού.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ 2οAQUATHLON

Ν.ΠΕΡΑΜΟΣ 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ

Ονοματεπώνυμο…………………………………………………………………………………………….…

Ημερομηνία γέννησης………………………………………………….. Ετών…………………………..

Διεύθυνση……………………………………………………………………………………………...…………

Πόλη…………………………………………………………………………………………………………………

Τηλέφωνο………………………………………………………………………………………………………...

Ε-Mail:………………………………………………………………………………………………………………

Σε ποια ομάδα ή σωματείο ανήκετε;…………………………………………………………………

Είστε ανεξάρτητος;………………………………….

Συγχρόνως δηλώνω ότι η κατάσταση της υγείας μου είναι τέτοια ώστε να μου επιτρέπει να συμμετάσχω χωρίς πρόβλημα στον εν λόγω αγώνα.

Δηλώνω επίσης, ότι είμαι υπεύθυνος για ότι μου συμβεί και σε καμία περίπτωση δε δικαιούμαι να επιρρίψω ευθύνες στους διοργανωτές ή σε άλλα πρόσωπα υπεύθυνα για την οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα αυτού.

Αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στον αγώνα έτσι όπως τους έχουν ορίσει οι διοργανωτές.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ο/Η ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ

______________ ________________

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΟΝΕΑ/ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Την Αίτηση Συμμετοχής μπορείτε να την στείλετε με FAX στο τηλ: 2510231018 ή ηλεκτρονικά στο othakavalas@yahoo.gr  και την υπογράφεται την μέρα των αγώνων.

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7th Lycabettus Run - Αναβολή

7th Lycabettus Run - Αναβολή

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Salewa Rogkas

Salewa Rogkas

Φεβ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα