4ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου(ΣΑΠΠΑΖ) καλεί δρομείς και φίλους του αθλητισμού στον λαϊκό αγώνα 10 χιλιομέτρων που διοργανώνει με την ονομασία 4ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00.

Ο Αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου και με τη συμπαράσταση του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ.

To σημείο εκκίνησης και τερματισμού βρίσκεται εντός της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου και συγκεκριμένα λίγο μετά την είσοδο της Πύλης της Πανεπιστημιούπολης στην Ούλωφ Πάλμε. Στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται την ημέρα του Αγώνα η γραμματεία για την παράδοση αριθμών συμμετοχής.

Η απόσταση του Αγώνα είναι 10 χιλιόμετρα και η διαδρομή διατρέχει τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης και της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά έως 15 ετών, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Οι εγγραφές για τον αγώνα θα ανοίξουν στις 15 Μαΐου 2015 και θα πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου, www.sappaz.gr, έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 10χλμ θα είναι 5 ευρώ. Η συμμετοχή στους παιδικούς θα είναι δωρεάν.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΠΠΑΖ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι