1ος Αγώνας Δρόμου Ν. Αγχιάλου

Στην όμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της Ν. Αγχιάλου, που απέχει 18χλμ. από την πόλη του Βόλου, με τα  σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα της αρχαίας πόλης « Φθιώτιδαι  Θήβαι» θα γίνει ο  «1ος  Αγώνας Δρόμου Ν. Αγχιάλου»  στις 17 Απριλίου 2022.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον  Κένταυρο Βόλου,  την Δ/νση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ  Δήμου  Βόλου, την κοινότητα Ν. Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας,  την ΕΠΦΑ Μαγνησίας και το  Ultra Pelion Trail . Περιλαμβάνει διαδρομές  10χλμ. και 5χλμ.   Ανδρών – Γυναικών καθώς και  παιδικό αγώνα  500  μέτρων.  Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η  LIFE GUARD VOLOS.

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Γ.Σ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Α.Ο. Μαγνησίας, Άτλας Βόλου, Γ.Σ. Βελεστίνου, ΕΟΣ Βόλου, ΕΟΣ Αλμυρού,  Άθλος Αγριάς καθώς και τοπικοί  φορείς – σύλλογοι.

Η εκκίνηση θα δοθεί  απ’ την παραλία Ν. Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι)   για τα  5χλμ.  στις  10:00 και και για τα  10χλμ. στις 11:00 με  τερματισμό  στο  ίδιο σημείο. Ο  παιδικός αγώνας  θα ξεκινήσει  στις 11.10  και σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διαδρομή είναι επίπεδη, ασφάλτινη και κυκλική και διασχίζει τόσο την παραλία  της  Ν. Αγχιάλου αλλά και τους περίφημους αμπελώνες απ’ τους οποίους παράγεται το τσίπουρο  και τα κρασιά του Αγροτικού Παραγωγικού  Συνεταιρισμού « Η Δήμητρα», που είναι και βασικός χορηγός του αγώνα.

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από σύστημα ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και σε όλους τους συμμετέχοντες  θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και τεχνικά μπλουζάκια.

Στα ξενοδοχεία της Ν. Αγχιάλου θα ισχύουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες του αγώνα, ενώ η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα είναι δωρεάν.

Η διοργάνωση θα στηρίξει το κοινωνικό παντοπωλείο Ν. Αγχιάλου.

Πληροφορίες-Εγγραφές: sdyvkentavros.com και στο 6994583137 Κώστας Κυριαζής

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00