Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Rogkas - Ακύρωση

Μετά από μια διαρκή ανατροπή των επιδημιολογικών δεδομένων το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή καθίσταται προφανές ότι οι εσωτερικές μετακινήσεις στη χώρα δεν θα έχουν επιτραπεί μέχρι τις 4 Απριλίου, ημερομηνία της ισχύουσας υλοποίησης του φετινού Ρογκά, μετά και τη δεύτερη αναβολή του.

 

Η διοργάνωση αποφασίζει ως εκ τούτου την τρίτη αλλά και τελευταία πλέον αναβολή του αγώνα, για την Κυριακή 25 Απριλίου (Κυριακή των Βαΐων). Εφόσον μέχρι τις 11 Απριλίου διαφανεί ένα ακόμα αδιέξοδο από συνέχιση του lockdown και την απαγόρευση μετακινήσεων χωρίς συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από την πλευρά της πολιτείας, τότε ο αγώνας θα ματαιωθεί οριστικά για το 2021 και όλοι οι αθλητές θα πάρουν πίσω το τίμημα της συμμετοχής το οποίο έχουν ήδη καταβάλει ή θα καταβάλουν μέχρι τότε.

Επισημαίνεται ότι ακυρώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ήδη για όσους το επιθυμούν και φυσικά θα συνεχίσουν να γίνονται ακόμα και μέχρι την τέλεση του αγώνα, εφόσον φυσικά αυτός πραγματοποιηθεί στις 25/4. Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα, η διοργάνωση δεν πρόκειται να κρατήσει χρηματικά ποσά για το 2022, όλες ανεξαιρέτως οι συμμετοχές θα ακυρωθούν και όλα τα ποσά θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες!

 

Από την Οργανωτική Ομάδα


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00