3ο Vergina Beer Run

Οι διοργανωτές του Vergina Beer Run με κύριο μέλημα την ασφάλεια όλων και την προσπάθεια που γίνεται για την ανάσχεση της εξάπλωσης του #covid-19 σας ενημερώνουν πως η διεξαγωγή του 3ου Vergina Beer Run που θα γινόταν στις 26 Απριλίου, αναβάλλεται για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

 

Όσοι επιθυμούν να ακυρώσουν την συμμετοχή τους και έχουν προβεί σε κατάθεση του αντιτίμου παρακαλούμε να επικοινωνήσουν μέσω messenger προκειμένου να τους δωθουν οδηγίες για την επιστροφή του ποσού. Οι εγγραφές για την εκδήλωση του Σεπτεμβρίου συνεχίζονται κανονικά!

 

Λίγα λόγια για τον αγώνα:

Ο πρώτος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα είναι γεγονός! Διοργανώνεται από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης.

Πρόκειται για αγώνα 6 χλμ. με αφετηρία και τερματισμό την ζυθοποιία στη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι ότι στο 3ο χλμ. της διαδρομής θα υπάρχει υποχρεωτική στάση και κατανάλωση ενός ποτηριού Μπύρας Βεργίνα τύπου lager.

Μετά τον τερματισμό και τις απονομές θα ακολουθήσει πάρτι με μπύρες στον καινούργιο χώρο εκδηλώσεων/παρουσιάσεων της Ζυθοποιίας καθώς και ξενάγηση κατά ομάδες στον χώρο παραγωγής του εργοστασίου.

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00