Μάρτιος 30, 2020

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Πέρδικα

Ο Γ.Σ ΠΡΩΤΕΑΣ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πέρδικας, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ,την Τοπική Κοινότητα Πέρδικας και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκηρύσσουν τον<<1ο Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Πέρδικα >>την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 που περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

  1. 1000μ για τους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.30

  1. 500 μ για μαθητές και μαθήτριες ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

 ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.45

  1. 000μ για τους μαθητές και μαθήτριες Λυκείου και ΑΝΩ .

ΩΡΑ   ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 11:10

 

 Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από την περιοχή  ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και τερματίζει στην κεντρική πλατεία Πέρδικας.

  1. Τόπος Εκκίνησης: ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ . 
  2. Τόπος τερματισμού: Κεντρική Πλατεία Πέρδικας
  3. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 14 Απριλίου 2019.                                 5.  Ώρα Εκκίνησης: 10.30 π.μ.
  4. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών , Γυμνασίων και Λυκείων και άνω στα 2.000 μέτρα οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
  5. 7. Δηλώσεις συμμετοχής: Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση των αγωνισμάτων.
  6. 8. Ηλικιακές κατηγορίες & Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) μαθητές και μαθήτριες(3) των ανάλογων κατηγοριών (ΔΗΜΟΤΙΚΟ -ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ).

9.Χρονομέτρηση: H χρονομέτρηση με χρονόμετρο χειρός.  

10.Τροφοδοσία: Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό  για τον κάθε συμμετέχοντα.

11.ΓΕΝΙΚΑ Τεχνικός υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ .Πλάτωνας Βασίλης , υπεύθυνη εκκινήσεων η προπονήτρια κα .Μπέζα Σαββίνα και διαδρομών η κα Μαρκιανίδου Ραχήλ και  Ιλβανίδης Κωνσταντίνος