3ος Αρσάκειος Δρόμος

Ο 3ος «Αρσάκειος Δρόμος» διοργανώνεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 09.00 το πρωί. Είναι ένας δρόμος ανοικτός σε όλους όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια αθλητική γιορτή των Αρσακείων Σχολείων.

 

Ο 3ος «Αρσάκειος Δρόμος» θα περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης, δυναμικό βάδην 5 χιλιομέτρων στην ίδια διαδρομή  και αμέσως μετά αγώνα δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για μαθητές 8-12 ετών. Το κόστος συμμετοχής για τους δρομείς των 5 χιλιομέτρων και για το δυναμικό  βάδην θα είναι 5 ευρώ για τους μαθητές Γυμνασίου, 10 ευρώ για τους μεγαλύτερους μαθητές και τους ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής των μαθητών του Δημοτικού για τον δρόμο των 900 μέτρων θα είναι επίσης 5 ευρώ.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 21 Οκτωβρίου 2018

 

Ώρα Εκκίνησης: 09.00πμ

Δικαίωμα Συμμετοχής:

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου και στο δυναμικό βάδην 5χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2006 και μεγαλύτεροι). Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για τους μαθητές Γυμνασίου, 10 ευρώ για τους μεγαλύτερους μαθητές και τους ενήλικες.

 

Κέντρο Εγγραφών Διοργάνωσης: Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης

Το Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης, από όπου όλοι οι ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους με το chip χρονομέτρησης, θα είναι ανοικτό για το κοινό τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018: 10.00 – 20.00

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018: 07.00 - 08.00

 

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - ΚΑΘΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ

 

Περιγραφή Διαδρομής:

 

Αφετηρία: Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου και του αγώνα δυναμικού βάδην 5χλμ δίνεται εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων του σχολείου.

Διαδρομή: Η διαδρομή των 5χλμ ακολουθεί τις οδούς: Έξοδος από τις κτηριακές εγκαταστάσεις του σχολείου, Λ. Μαραθώνος (με κατεύθυνση προς Αγ. Στέφανο), Αναστροφή στο ύψος της Οδού Γρ. Λαμπράκη, Είσοδος στις κτηριακές εγκαταστάσεις του σχολείου, χωμάτινη διαδρομή εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων του σχολείου, Τερματισμός.

 

Τερματισμός: Οι αθλητές  τερματίζουν εντός των κτηριακών εγκαταστάσεων του σχολείου, στο ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησαν.

 

Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνα:

 

Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 75 λεπτα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τερματίσει μέχρι τις 10.15

 

Υγεία Συμμετεχόντων:

Όλοι οι δρομείς-βαδιστές συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικό πρόβλημα. Επίσης, συστήνεται στους συμμετέχοντες άνω των 35 ετών να προβούν σε πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

 

Σταθμοί υποστήριξης:

Στην αναστροφή της διαδρομής του Αγώνα Δρόμου 5χλμ λειτουργεί σταθμός υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων. Εμφιαλωμένο νερό, χυμοί και μπανάνες θα διατίθενται στον Τερματισμό.

 

Έπαθλα:

Μετάλλιο και δίπλωμα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής Κατάταξης Ανδρών και Γυναικών (θα πραγματοποιηθεί βράβευση). Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ μετά την ανακοίνωση των Επίσημων Αποτελεσμάτων του αγώνα θα μπορούν οι δρομείς να κατεβάσουν δωρεάν από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης το πιστοποιητικό συμμετοχής τους με τους χρόνους τερματισμού των.

 

Πακέτο Παροχών

 

Κάθε δρομέας-βαδιστής θα παραλάβει start pack που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής, τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά του είδη, chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, μπλουζάκι αγώνα.

 
 
 

Τελευταία Νέα

Αποτελέσματα