Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Salomon Mountain Cup 2019 - Πεντέλη - Διόνυσος

Το φθινόπωρο ήρθε και πλησιάζει ο καιρός για το Salomon Mountain Cup,  την αγαπημένη χειμωνιάτικη σειρά trail αγώνων στα βουνά της Αττικής, η οποία έχει γίνει θεσμός στη δρομική κοινότητα αφού κάθε χρόνο δίνει την δυνατότητα σε περισσότερους δρομείς να ανακαλύψουν τη μαγεία του ορεινού τρεξίματος, να έλθουν σε επαφή με τη φύση και να γνωρίσουν με ασφάλεια όμορφες διαδρομές κοντά στον τόπο κατοικίας τους!

 

 

Εσείς δεν έχετε παρά να σημειώσετε τις ημερομηνίες στο αγωνιστικό σας καλεντάρι οι οποίες για το 2019 είναι:

1ος αγώνας, Κρυονέρι, 13 Ιανουαρίου

2ος αγώνας, Πάρνηθα - Βασιλικά, 10 Φεβρουαρίου

3ος αγώνας, Πεντέλη - Διόνυσος, 3 Μαρτίου

 

Η Salomon, η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο του ορεινού τρεξίματος με προϊόντα φτιαγμένα από αθλητές για αθλητές,  είναι για άλλη μια φορά ο μεγάλος χορηγός της σειράς αγώνων, η οποία απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου και φυσικής κατάστασης.

Για τους αρχάριους θεωρούνται οι ιδανικοί αγώνες, αφού οι αθλητές μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση αγώνων βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα. Οι μέσου επιπέδου αθλητές  μπορούν να κάνουν ένα δυνατό τεστ και να συγκρίνουν τους χρόνους τους με προηγούμενες χρονιές ενώ για τους έμπειρους είναι μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης.

 

Το Salomon Mountain Cup είναι μία σειρά αγώνων με τρεις ξεχωριστές διαδρομές,

πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, που καλύπτουν όμως όλες τις απαιτήσεις αγώνων

ορεινού τρεξίματος.

Οι αποστάσεις  κάθε αγώνα είναι σχετικά μικρές (10-14χλμ) ενώ η τεχνική δυσκολία είναι μέτρια ώστε να μην τρομάζει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο αγώνων βουνού. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, σε κάθε αγώνα θα υπάρχει και μία δεύτερη, μικρότερη διαδρομή με μήκος 5-7 χλμ χωρίς ιδιαίτερη τεχνική δυσκολία, για αυτούς που «δεν έχουν» ακόμη την απόσταση αλλά θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ορεινό αγώνα.

 Φυσικά οι μικρότερες διαδρομές είναι ιδανικές και για αυτούς που απλά θέλουν να περπατήσουν στη φύση. Το Κρυονέρι είναι η ευκολότερη διαδρομή, με τις μικρότερες κλίσεις και φυσικά η πιο γρήγορη. Τα Βασιλικά είναι μια ατελείωτη «παιδική χαρά» για μεγάλα όμως παιδιά, μέσα σε ένα  πανέμορφο δάσος ενώ ο Διόνυσος διαθέτει την υψηλότερη αισθητική αλλά και τη μεγαλύτερη τεχνική δυσκολία!

 

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του Κυπέλλου φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems εγγυώντας τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Θα υπάρχουν έξι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+) ενώ στη μικρή διαδρομή θα υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.

Σε κάθε αγώνα θα υπάρχει απονομή στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και μετάλιο για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές του Salomon Mountain Cup θα κερδίσουν δώρα των χορηγών ενώ θα υπάρχει και κλήρωση δώρων μεταξύ όσων αθλητών τρέξουν και στους τρεις αγώνες και πάρουν έτσι κατάταξη στο Κύπελλο.

 

Πολύ σύντομα στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr θα ενημερώνεστε για όλες τις απαραίτητες  λεπτομέρειες του κάθε αγώνα όπου θα βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

 

Η οργανωτική επιτροπή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00