Ιούνιος 01, 2020

2ος Αγώνας δρόμου Θυσίας Κερδυλίων

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης σύμφωνα με το καλεντάρι της , σε συνεργασία με τον Δήμο Αμφίπολης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Κερδυλίων,  προκηρύσσει  τον 2ο αγώνα δρόμου θυσίας σε δημόσια οδό, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τους παρακάτω όρους:

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018.

 ΑΦΕΤΗΡΙΑ -ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Νέων Κερδυλίων

ΑΠΟΣΤΑΣΗ:  10.000μ .   

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:  Εκκίνηση από την πλατεία Νέων Κερδυλίων έως το μνημείο Πεσόντων  (5ο χιλ.)και επιστροφή.

Χαρακτηριστικά διαδρομής και υψομετρικές διαφορές.

 Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο . Στην αφετηρία η υψομετρική διαφορά είναι 10 μ στο 1ο χιλ. 44 μ, στο 2ο χιλ.  60 μ, στο 3ο χιλ. 136 μ. στο 4ο χιλ. 206 μ στο 5ο χιλ. 297            

ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ  10:00

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Έχουν οι αθλητές - τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

ΗΛΙΚΙΑ

Οι γεννηθέντες το έτος 2001 και μεγαλύτεροι. 

Παράλληλα  θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 1000 μ. για μαθητές-τριες δημοτικών σχολείων  με αφετηρία  και τερματισμό την ίδια πλατεία   και ώρα εκκίνησης στις 11:15.

ΕΠΑΘΛΑ:

  Στον πρώτο νικητή – τρια   θα απονεμηθεί κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

  Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο  & δίπλωμα.

  Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο & δίπλωμα και σε όσους τερματίσουν       αναμνηστικά  μετάλλια και διπλώματα.      

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ:

Με  τη  φροντίδα  και  την  ευθύνη  των  Συλλόγων τους οι  αθλητές και οι  αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από  γιατρό πριν  από  τους  αγώνες.

Η  πιστοποίηση  της  υγείας  των  αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση  για  την  συμμετοχή  τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή  γίνεται στο  πίσω  μέρος  του  Δελτίου  του  αθλητή-τριας και το  οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο , Ν.Π.Δ.Δ. ή ιδιώτες ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.

Οι ανεξάρτητοι αθλητές θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και προκειμένου για μαθητές - τριες οι γονείς ή οι  κηδεμόνες τους, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών  τριών θα γίνονται ηλεκτρονικά στα e-mail  eassegas.anmth @gmail.com  & sersegas@gmail.comή στο fax 2321050818 της ΕΑΣ μέχρι την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου και στον χώρο των αγώνων μία  ώρα   πριν την εκκίνηση του αγωνίσματός τους.

Για τους συμμετέχοντες δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση    .                

Τεχνικός Υπεύθυνος ορίζεται ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟ-ΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ  κ. Ζορμπάς Σταύρος και ο αγώνας γίνεται σύμφωνα με τους  κανονισ-μούς Αγώνων Στίβου και Τεχνικών Διατάξεων του ΣΕΓΑΣ και της ΙAAF, έκδοσης 2018 -2019.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Λιούμπας Ιωάννης Μέλος του Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ 6974649160.

Ζορμπάς Σταύρος Τεχνικός σύμβουλος 6947600430.

 
 
 

Καλεντάρι

Ματαίωση 300 - Run to Glory

Ματαίωση 300 - Run to Glory

Ιουν 05, 2020 Rate: 0.00

5th North Olympus Trail Vrontou

5th North Olympus Trail Vrontou

Ιουν 14, 2020 Rate: 0.00