6ος Βουρεξάκειος δρόμος

O Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός  Σύλλογος Ροδιάς και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνουμε την Κυριακή 8  Μαρτίου 2015 τον 6ο  Βουρεξάκειο Δρόμο Θυσίας,  τρέξιμο , ποδηλατοβόλτας και πεζοπορίας. O Αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 8 Μαρτίου 2015


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ :Ώρα 10:00 Ποδηλατοβόλτα 45 χλμ. στην διαδρομή Εκκίνηση από Κολυμβητήριο Ηρακλείου- Αμμουδάρα -Λινοπεράματα- Ροδιά- Ι. Μονή Σαββαθιανών- επιστροφή- στάση πλατεία Ροδιάς για φαγητό και απονομή μεταλλίων επιστροφή Ηράκλειο.
Ώρα: 10:30 δρόμος 7χλμ τρέξιμο και πεζοπορίας στην διαδρομή I. Μονή Σαββαθιανών- Πλατεία Ροδιάς
Ώρα : 11:15 δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια-κορίτσια Δημοτικών σχολείων στην διαδρομή από την Ζωοδόχο Πηγή -πλατεία Ροδιάς
Ώρα : 11:30 δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια-κορίτσια Γυμνασίων Ζωοδόχο Πηγή --πλατεία Ροδιάς
(οι αθλητές και οι πεζοπόροι θα περάσουν από την Ροδιά θα δηλώσουν την συμμετοχή τους θα πάρουν τα αναμνηστικά τους , τον αριθμό αγώνα και εν συνεχεία θα μεταβούν στην Μονή Σαββαθιανών θα αφήσουν τα αυτοκίνητα τους θα τρέξουν η θα περπατήσουν και μετά τον τερματισμό τους θα αναλάβουν οι διοργανωτές την μεταφορά τους προκειμένου να πάρουν τα οχήματα τους).
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Στον αγώνα 7 χλμ. 1ος 1η γενικής- 16-19, 20-39, 40-49 & 50 και άνω για άνδρες-γυναίκες
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ : Ελεύθερη για όλο τον κόσμο δωρεάν
ΕΠΑΘΛΑ: Στόν πρώτο και στην πρώτη νικητή-τρια στα 7χλμ θα δοθεί κύπελλο -μετάλλιο Στους πρώτους όλων των κατηγοριών θα δοθεί θα κύπελλο-μετάλλιο στους 2ους 2ες ,3ους 3ες ανά κατηγορία θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο σε όλους του ποδηλάτες μετάλλιο και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι .  ΩΡΑ ΑΠΟΝΟΜΩΝ 12:15 : στους νικητές θα γίνουν στην Ρογδιά.
ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΠΟΥΦΕ ΩΡΑ 12:30: Θα γίνει παράθεση μπουφέ με διάφορα εδέσματα για τους συμμετέχοντες και όλους τους παρευρισκόμενους από τους διοργανωτές στην Πλατεία του χωριού έξω από την αίθουσα του Πολιτιστικού - Επιμορφωτικού Συλλόγου Ροδιάς.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα και από ώρα 09:00 στην πλατεία της Ροδιάς για το τρέξιμο και την πεζοπορία ,ενώ για την ποδηλατοβόλτα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Καμπαξή Σπυρίδων Σ.Μ.Κ. 6955322700 και για πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση την κα Παπαδάκη Κούλα 6959777816  Πολιτιστικός - επιμορφωτικός  Σύλλογος Ροδιάς.

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα