8ος Αγώνας Δρόμου «Στο δρόμο των Αλκυόνων» - 30/9/23

8ος Αγώνας Δρόμου «Στο δρόμο των Αλκυόνων» διοργανώνεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Ο νυχτερινός αγώνας δρόμου 29,7 χλμ και ο παράλληλος αγώνα των 6.6 χλμ. θα λάβουν χώρα στην παραλία Ψάθας- Αλεποχωρίου. Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 18.58 μ.μ. με αφετηρία το café PARADISE. Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί ασφάλτινης διαδρομής, περιμετρικά της Ψάθας.

Καθώς πρόκειται για νυχτερινό αγώνα, οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν φακούς εμπρός-πίσω όπως και ανακλαστήρες.

Για τη μεταφορά των αθλητών – δρομέων, η Οργανωτική Επιτροπή θα ναυλώσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους συναδέλφους – δρομείς, από την Αθήνα προς την Ψάθα, στις 16:00μμ. ενώ για την επάνοδο από Ψάθα προς Αθήνα, το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 00:15πμ.

Η διαδρομή του Αγώνα βρίσκεται σε μια θαυμάσια περιοχή υδροβιότοπου στην παραλία της Ψάθας. Απέναντι βρίσκουμε, τις γνωστές από την αρχαιότητα, Αλκυονίδες Νήσους, οι οποίες πήραν την ονομασία τους από την αρχαία εποχή, λόγω των πολυπληθών σμηνών των αλκυόνων που διαβιούν και πολλαπλασιάζονται στις πολλές και απρόσιτες ρωγμές των πολυσχιδών ακτών της περιοχής.

Τα πανέμορφα ακρογιάλια της Ψάθας, δίπλα στις φωλιές των Αλκυόνων, σε περιμένουν για να τρέξεις και να ανακαλύψεις τις ομορφιές του τόπου μας!

Προσοχή! Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές εγγραφές, για αυτό φρόντισε για την έγκαιρη εγγραφή σου, πατώντας εδώ:

https://event.athletopia.com/dromos-ton-alkionon-2023?step=1 

 

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Ημερομηνία: Σεπτέμβριος
  • Περιοχή: Αττική
  • Τύπος: Road
  • Αποστάσεις: 20 - 30km

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

15ο Greece Race for the Cure® - Οι εγγραφές άνοιξαν

15ο Greece Race for the Cure® - …

Σεπ 30, 2023 Rate: 0.00