Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Ωραιοκάστρου τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού την Κυριακή 22 Μαΐου.
 
Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζοντε από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
 
Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:
 
1. Διαδρομή 1 km με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.30 πμ
2. Διαδρομή 5+ km με 5 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.20 πμ
3. Διαδρομή 15 km με 12 € η συμμετοχή – εκκίνηση 10.00 πμ
 
 
Η ΚΑΩ, ως αθλητικό σωματείο, προτείνει στους/στις αθλητές/τριες, τους γονείς και τους φίλους τους να συμμετάσχουμε όλοι μαζί, ως ομάδα, σε αυτή τη δράση. Η συμμετοχή δεν είναι απαραίτητο να γίνει με τρέξιμο αλλά και με μια απλή βόλτα/πεζοπορία στο βουνό.
 
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο στο τέλος του παρόντος μηνύματος.
 
Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε μας e-mail στο protipikao@windowslive.com με αριθμό συμμετεχόντων, όνομα, επώνυμο και ηλικία (ημερομηνία γέννησης) του κάθε συμμετέχοντα, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και την διαδρομή που επιλέγει ο κάθε συμμετέχων/ουσα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας (Κυριακή 10 Απριλίου), ώστε να οργανωθεί στην πορεία η εγγραφή του συνόλου των συμμετεχόντων.
 
Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε την απάντησή σας.
 
Με εκτίμηση,
το ΔΣ της ΚΑΩ
 
ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ: Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στον Αγώνα έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID19 και όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης, μέχρι και 15 ημέρες πριν την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους, σύμφωνα πάντα με τις διευκρινιστικές Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που θα ισχύουν πριν την ημερομηνία του 8ου Αγώνα.
 
https://autismelpida.gr/8os-fil-agon-vounou-autismos-elpida/?fbclid=IwAR2l6dFMt5fMhnxFYFKbVgrA7eJ-N9yhi8NBoKGMUkk75c_Ryz7vHCBXNiA

 
 
 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00