Αποβαση στην Αιγινα

Μα τι ωραιότερο από μια καλοκαιρινή γεύση στη μέση του χειμώνα !

 

H ευκαιρία δόθηκε με τον 8ο Αγώνα δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας» και ενώ ο καιρός τις προηγούμενες μέρες ήταν άκρως χειμωνιάτικος, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου η Αίγινα λούστηκε με έναν υπέροχο ήλιο λες και μας περίμενε !!!

Ντόπιοι δρομείς, αλλά και πάρα πολλοί σύλλογοι και ομάδες από την Αθήνα, έδωσαν το παρόν σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχής με νούμερο πάνω από 2000 άτομα σε όλα τα αγωνίσματα και τους παιδικούς αγώνες ! Γνωστά ονόματα από το χώρου του δρομικού κινήματος τίμησαν τον αγώνα , και με την μικρή (σε ηλικία!) Γλυκερία Σκάρκου να δίνει και αυτή την λάμψη της στον αγώνα με το χαμόγελο της !

 

Ο αγώνας προσφέρετε για ένα ωραίο διήμερο ή και για μια μονοήμερη εκδρομή , καθώς οι εκκινήσεις ήταν  επίτηδες  αργά για όσους ταξίδευαν αυθημερόν. Να σημειώσουμε ότι και φέτος υπήρχε ειδική έκπτωση 50% για τους δρομείς και ένα συνοδό στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.!

 

Η διαδρομή υπέροχη δίπλα στη θάλασσα με την αύρα αυτή την θαλασσινή να σου ανοίγει τα πνευμόνια! Οι θαμώνες στις καφετερίες κατά μήκος του λιμανιού συμμετείχαν χειροκροτώντας τις προσπάθειες των δρομέων και ειδικά των μικρών παιδιών που έτρεξαν στον αγώνα ! Και φυσικά, η αποκατάσταση στα γραφικά τσιπουραδικα της Αίγινας στη συνέχεια, ολοκλήρωναν τον αγώνα !

 

Πολλά μπράβο στην διοργάνωση για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα, τους υπέροχους εθελοντές  και τους κατοίκους του νησιού για την φιλοξενία !

Για όσους δεν το έχουν ζήσει… ας το βάλουν στο καλεντάρι του 2020.. Αξίζει πραγματικά!

 

 

xara livaditi

Χαρά Λειβαδίτη

Βοηθός Μικροβιολόγος - Γυμνάστρια

email: xaralivaditi@yahoo.gr

-