Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ενημερωτική συνάντηση "Εκκίνηση επιχείρησης από Νέους Γεωργούς"

Η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕΑΑ σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα στο πλαίσιο των δράσεων για την ενημέρωση των πολιτών για το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εκκίνηση Επιχείρησης από Νέους Γεωργούς».

 

Σημαντικός αριθμός νέων ηλικιακά απασχολούμενων με τον πρωτογενή τομέα της περιοχής (κηπευτικά, ανθοκομικά, κτηνοτροφία, μελισσοκομία) έλαβαν πληροφόρηση και στη συνέχεια συζητήθηκαν οι απορίες και οι προβληματισμοί τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαραθώνος κος Άγγελος Λένας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου, από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕΑΑ η Προϊσταμένη της Δ/νσης κα Χρυσάνθη Καπετανοπούλου, η Προϊσταμένη του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ΠΕΑΑ (αρμόδιου για το πρόγραμμα) κα Σοφία Μαστρογιάννη, ο κ. Ανδρέας Μπέκας που έκανε την παρουσίαση του υπομέτρου και υπάλληλοι της ΔΑΟΚ Ανατολικής Αττικής, καθώς και η κα Παγώνα Καλλιώρα από τη Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής Περιφέρειας Αττικής.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00