Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Η Δήμητρα Μαγκανουδάκη υποδέχτηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου τους μαθητές του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης

Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας και 8η Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 Δήμητρα Μαγκανουδάκη υποδέχτηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου τους μαθητές του Αρσακείου Τοσιτσείου Εκάλης.

Οι μαθητές μετά την ξενάγηση τους στο Μουσείο συνομίλησαν με την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια για θέματα σχετικά με το Αθλητικό Ιδεώδες,τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς και για το άθλημα που πρεσβεύει, την Ξιφασκία . Στην συνέχεια υπό την καθοδήγηση της επιδόθηκαν σε αθλοπαιδίες σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Μουσείο.

Ευχαριστούμε την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια για την παρουσία της και για την αποδοχή της πρόσκλησής μας να στηρίζει με τις δράσεις της το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Μουσείου.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00