Εγινε η παρουσίαση του βιβλίου «ΑΕ Πατρών Ολυμπιάς, Στίβος 1961- 2014, Η ιστορία»

Η παρουσίαση του βιβλίου, «Αθλητική Εταιρεία Πατρών Ολυμπιάς, Στίβος 1961- 2014, Η ιστορία» από τις εκδόσεις «Αχαϊκή βιβλιοθήκη/ Εκδόσεις Πελοπόννησος» έγινε την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα. Το βιβλίο έγραψε ο δημοσιογράφος Τάσος Σταθόπουλος, συντάκτης στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Στην εκδήλωση, που συντόνιζε ο αρχισυντάκτης του αθλητικού τμήματος της «Π» Κώστας Θεοδωρόπουλος, μίλησαν ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος, ο παλιός πρωταθλητής στίβου της Ολυμπιάδας Ξενοφώντας Φραντζής, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου Βαγγέλης Τζελάτης και μέσω σύνδεσης με τις ΗΠΑ, όπου διαμένει, ο βαλκανιονίκης Νίκος Αγγελόπουλος και φυσικά ο συγγραφέας.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και συγκίνηση, γιατί με την Ολυμπιάδα και τους ανθρώπους της με συνδέει πολύχρονη φιλία και συνεργασία, αφού από το 1977 που βρέθηκα στην Πάτρα, έως σήμερα η συνεργασία αυτή ήταν συνεχής  μέσα από τις διάφορες ιδιότητες που είχα μέσα στο στιβικό γίγνεσθαι του τόπου μας», τόνισε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής. «Ο στίβος της Ολυμπιάδας πέρασε από διάφορες φάσεις ανάπτυξης, επιτυχιών, πανελλήνιας  καταξίωσης αλλά γνώρισε και περιόδους στασιμότητας  και δυσχερειών, αλλά πάντα κατείχε μια ξεχωριστή και ηγετική θέση  μεταξύ των σωματείων της Πάτρας, της ευρύτερης περιοχής αλλά και Πανελληνίως. Πολλοί αθλητές της ως μέλη των Εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών δόξασαν τα Ελληνικά χρώματα. Παράλληλα μέσα από τις τάξεις της αναδείχθηκαν και πολλά στελέχη που προσέφεραν στον αθλητισμό και την κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα