Στην Ρόδο βρέθηκε ο Φιλιππίδης, όπου τιμήθηκε από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Στη Ρόδο βρέθηκε το Σάββατο ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου Κώστας Φιλιππίδης και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας ως προσκεκλημένοι του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009.

Ο Φιλιππίδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση των νεαρών αθλητών του συλλόγου, να τους δείξει ορισμένα από τα μυστικά του στην προπόνηση και φυσικά να τους μιλήσει για το αγώνισμα.Παράλληλα ο 29χρονος πρωταθλητής μοίρασε συμβουλές, χαμόγελα, αυτόγραφα και φωτογραφίες σε όλους τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του.

Τόσο ο Φιλιππίδης όσο και ο Κυτέας βραβεύθηκαν από το σωματείο για την προσφορά τους στον αθλητισμό, ενώ ο Φιλιππίδης βράβευσε τον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια του συλλόγου για το 2014. "Η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή Κώστα Φιλιππίδη στην εκδήλωσή μας, το γεγονός ότι στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει και αγωνίζεται η μεγάλη πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, καθώς και η ένταξη στο σύλλογό μας του προπονητή και πρώην πρωταθλητή Κωνσταντίνου Τσαταλού, μας προτρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να αναδείξουμε απ’ αυτό το αγώνισμα περισσότερους αθλητές", αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου που απέστειλε το σωματείο.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα