Φοβερά...πιτσιρίκια στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά

Εξαιρετικό αγώνα πραγματοποίησαν δύο νεαροί αθλητές στο ύψος στην προπονητική ημερίδα, που φιλοξενήθηκε σήμερα στον Αγιο Κοσμά. Ο 17χρονος Θοδωρής Αλεξιάδης και ο 16χρονος Αντώνης Μέρλος ξεπέρασαν τα 2,08 μ. και έπειτα είχαν την ευκαιρία να «κοιτάξουν» το 2,12 μ. ύψος στο οποίο αμφότεροι είχαν καλές προσπάθειες.

Ο Αλεξιάδης έχει ατομικό ρεκόρ 2,09 μ. από το καλοκαίρι ενώ ο Μέρλος, ο οποίος είναι πρώτη χρονιά παίδας έχει 2,00 μέτρα. Οι επιδόσεις των δύο αθλητών δεν καταγράφονται, δεδομένο του ότι η ημερίδα ήταν προπονητική, ωστόσο με τις εμφανίσεις τους έδειξαν πως σύντομα θα είναι σε θέση να τις …κατοχυρώσουν επίσημα. Οι δύο αθλητές θέτουν πλέον  ανοιχτά σε κίνδυνο το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, το οποίο είναι 2,11 μ. και ανήκει στον Αντώνη Μάστορα. Ο 16χρονος Μέρλος αφού πέρασε τα 2,00 μ. έκανε δύο άκυρα άλματα στα 2,04 μ. και άφησε την τρίτη και τελευταία του προσπάθεια για τα 2,08 μ., ύψος που τελικά υπερέβη. Οι δύο αθλητές το καλοκαίρι θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ (όριο 2,06 μ.).


Μια ημέρα από τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου, ο Μανώλης Καραλής κατηφόρισε στον Αγιο Κοσμά και συνέχισε την…δουλειά από εκεί που την άφησε το απόγευμα του Σαββάτου. Ο παίδας επικοντιστής, ξεπέρασε τα 4,80 μ. (4,70 μ. πέτυχε στο ΟΑΚΑ) επίδοση που θα αποτελούσε νέο ατομικό ρεκόρ, αν ο αγώνας ήταν επίσημος. O Καραλής με βάση τις επιδόσεις που έχει σημειώσει έχει το δικαίωμα να σκέφτεται από τώρα τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλήμα της κατηγορίας του (όριο 4,70 μ.), στο Καλί της Κολομβίας. Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια είχα αποτυχημένες προσπάθειες στα 4,90 μέτρα. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των κορασίδων, πολύ καλή παρουσία από την Αριάδνη Αδαμοπούλου, που ξεπέρασε τα 3,60 μέτρα.

Η κορασίδα Κλειώ Σάντα, διένυσε τα 60 μ. εμπ. σε 8.85 και έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει ακόμη και το πανελλήνιο ρεκόρ της Ελισάβετ Πεσιρίδου (8.74). Η νεαρή αθλήτρια που το καλοκαίρι πέτυχε 14.65, στα 100 μ. εμπόδια.

Αποτελέσματα Ανδρών

Αποτελέσματα Γυναικών

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα