Ξεκινάει από το Αμβούργο με στόχο το...Ρίο

Τους κόπους και τις προσπάθειες πολλών ετών θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει στους επόμενους αγώνες του ο Κώστας Πούλιος κυνηγώντας το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Ο πρωταθλητής του μαραθωνίου θα αναχωρήσει την Τετάρτη (13/4) για τη Γερμανία προκειμένου να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο του Αμβούργου στις 17 του μηνός. Ο αθλητής έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στον μαραθώνιο του Ντίσελντορφ , μια εβδομάδα μετά, στον οποίο θα τρέξει μόνο αν κάτι δεν εξελιχθεί όπως το έχει προγραμματίσει στο Αμβούργο.

 

"Αρχικός στόχος είναι να τρέξω στο Αμβούργο. Αν όμως ο καιρός δεν είναι καλός ή αν εγώ έχω κάποιο άλλο πρόβλημα, δεν θα μπω στον αγώνα. Αντίθετα θα παραμείνω για μία εβδομάδα στη Γερμανία, προκειμένου να τρέξω στο Ντίσελντορφ (24/3). Επέλεξα να κάνω αυτόν τον προγραμματισμό, ώστε να είμαι σίγουρος ότι θα έχω και δεύτερη ευκαιρία", είπε ο έμπειρος αθλητής του μαραθωνίου, ο οποίος έχει ως βασικό στόχο το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς αγώνες.

 

"Η προετοιμασία έχει πάει καλά και πιστεύω όπως θα καταφέρω να πετύχω το στόχο μου". Ο Πούλιος, ο οποίος έχει ατομικό ρεκόρ 2.17.12 από το 2011, ήταν ανάμεσα στους αθλητές, που είχαν τρέξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι