Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Στις Σέρρες το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών

Στη Λουμπλιάνα συνεδρίασαν χθές τα μέλη της Βαλκανικής Ενωσης με στόχο τη συγκρότηση του αγωνιστικού προγράμματος του 2015. Τα μέλη της  ABAF προχώρησαν στον προγραμματισμό της νέας σεζόν και κατέληξαν στο καλεντάρι, το οποίο θα επικυρωθεί στη διάρκεια των εργασιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, τον ερχόμενο μήνα στο Μπακού.


Η Ελλάδα θα βρίσκεται και φέτος στο αγωνιστικό προσκήνιο με την διοργάνωση του κορυφαίου γεγονότος των Bαλκανίων, το Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών. Η διοργάνωση θα γίνει 1-2 Αυγούστου στην πόλη των Σερρών, εκεί όπου το 2014 έγινε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν. Η πόλη των Σερρών αγκάλιασε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση, τη δεύτερη σημαντικότερη που θα γίνει φέτος στη χώρα μας, μετά το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα Ομάδων. Η ομοσπονδια, με την ουσιαστική βοήθεια των τοπικών φορέων επιστρέφει δυναμικά στην διοργάνωση αγώνων, γεγονός που θα τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού και των αθλητών, αλλά και την οικονομία των πόλεων, όπου θα γίνουν οι αγώνες.


Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες διοργανώσεις, στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, ενώ στο Πιτέστι το Πρωτάθλημα Ε/Ν.
Αναλυτικά
21/2 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ κλειστού Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
1-2/8 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Α/Γ Σέρρες, Ελλάδα
4-5/7 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν Πιτέστι, Ρουμανία
4/7 Βαλκαικό Πρωτάθλημα Π/Κ Βουκουρέστι, Ρουμανία
21/11 Βαλκανικό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος Ζάγκρεμπ, Κροατία
18/4 Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην Αιβαλί, Τουρκία
25/10 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ποντγκόριτσα, Μαυροβούνιο
18/10 Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου Απατιν, Σερβία
15/8 Βαλκανικό Πρωτάθλημα βουνού Μπουστένι, Ρουμανία

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00