Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Η Τσινοπούλου έτοιμη για το πρώτο δυνατό τεστ

Τις δυνάμεις της στα 20χλμ. βάδην θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει η Παναγιώτα Τσινοπούλου την Κυριακή στο μίτινγκ βάδην στo Κιάσο της Ελβετίας.
 
Η 25χρονη ευελπιστεί φέτος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει ακόμη και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (1.35.00). Η αθλήτρια που γυμνάζεται με τον Ναπολέων Κεφαλόπουλο άφησε καλές εντυπώσεις τον περασμένο μήνα σε μίτινγκ 10χλμ βάδην, όπου συμμετείχε στην Ρωσία.
 
Στην ίδια απόσταση στο Κιάσο θα πάρουν μέρος η Σπυριδούλα Σταύρου και η Ευαγγελία Βαϊτση . Στα 10χλμ βάδην θα αγωνιστούν οι Ευσταρία Κουρκουστάκη και Σοφία Αλικανιώτη. Η κορασίδα Αθανασία Βαϊτση , που τον Ιούλιου συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι, θα αγωνιστεί στα 5χλμ. όπως και οι Πασχαλία Τοπούζη και Ευσταθία Σαλμά. Στο Κιάσο θα ταξιδέψει και ο Γιώργος Τζατζιμάκης (10χλμ βάδην), που θα κάνει τον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό, που δεν του επέτρεψε να τερματίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ στο Κάλι.
 
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00