Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Η Πάτρα έτοιμη να σπάσει και φέτος το ρεκόρ συμμετοχών στο Run Greece

Η φθινοπωρινή περίοδος του Run Greece είναι σε εξέλιξη με τον πρώτο από τους τρεις αγώνες της σεζόν να είναι προγραμματισμένος για τις 21 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά και τον δεύτερο μία εβδομάδα μετά στην Αλεξανδρούπολη.


Ο τελευταίος αγώνας της σεζόν θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου στην Πάτρα, σε μια πόλη, που από πέρυσι αγκάλιασε το θεσμό και κατάφερε να δει χιλιάδες πολίτες της να βγαίνουν στους δρόμους είτε για να τρέξουν είτε απλά για να μετέχου6ν στη γιορτή.  Η ανταπόκριση του κόσμου στον περσινό αγώνα ήταν τόσο μεγάλη, που οι συμμετοχές τόσο στα 5χλμ. και στα 10χλμ  όσο και στο σύνολο αποτέλεσαν ρεκόρ αγώνων για τη σεζόν.


Ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου Βαγγέλης Τζελάτης , θα παραχωρήσουν τη Δευτέρα (12.00, Δημαρχείο Πάτρας) συνέντευξη Τύπου, στη διάρκεια της οποίας θα παραθέσουν λεπτομέρειες από το γεγονός.
Εξάλλου σε εξέλιξη είναι οι εγγραφές του αγώνα, με τους πολίτες να δείχνουν ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στον αγώνα.
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 (εδώ Online). Όσοι εκ των συμμετεχόντων έχουν υποβάλλει την εγγραφή τους μέχρι τις 01 Οκτωβρίου 2014 θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους επάνω στον αριθμό συμμετοχής τους (το νούμερο δηλαδή με το οποίο θα τρέξουν).
Εγγραφές μετά τις 8 Οκτωβρίου θα είναι δυνατές μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου Λαδοπούλου, από όπου όλοι οι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00