Εσκιλστούνα 2015: Δεν τα κατάφερε η Ρωμαίου

Ο στόχος της Κωνσταντίνας Ρωμαίου για τον σημερινό αγώνα στην Εσκιλστούνα της Σουηδίας ήταν ξεκάθαρος και είχε να κάνει μόνο με την εξασφάλιση μιας θέσης στον τελικό του τριπλούν.

Δυστυχώς η Ελληνίδα δεν κατάφερε να βρει το άλμα που θα την έστελνε στον τελικό του τριπλούν, καθώς το 12,29 μ., που σημείωσε στην τρίτη προσπάθεια έφτασε για να της δώσει την 6η στο γκρουπ της και την 15η στο σύνολο.


Η Ρωμαίου ξεκίνησε τον αγώνα της στα 12,18 μ., ενώ το δεύτερο άλμα της ήταν εκείνο που θα μπορούσε να της είχε δώσει την πρόκριση, καθώς ήταν περίπου στα 12,80 μ., όμως, άκυρο. Η 12άδα του τελικού έκλεισε με επίδοση στα 12,59 μέτρα. Η Ρωμαίου έχει πετύχει φέτος 13,15 μ., ενώ ήταν σταθερή σε επιδόσεις κοντά στο φράγμα των 13,00 μέτρα.

Πλεόν η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη, η οποία είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Νεανίδων και θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει τη διάκριση και το 2016, θα αγωνιστεί στο μήκος. Η σημερινή ημέρα ήταν αρκετά βροχερή στην Εσκιλστούνα, ενώ και η θερμοκρασία κυμαίνεται σε χαμηλά για τα δεδομένα της εποχής επίπεδα.

 

 Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι