Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ταλίν 2015: Αποκλείστηκαν Γκούσιν και Θεοδώρου

Πρόωρα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, η Τατιάνα Γκούσιν.


Η Ελληνίδα ολοκλήρωσε τον  αγώνα της στο 1,79 μ., ωστόσο την πρόκριση στον τελικό της στέρησαν οι δύο χαμένες προσπάθειες στο συγκεκριμένο ύψος και φυσικά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή ημέρα, προκειμένου να "καθαρίσει" το 1,82 μ., όπου στη συνέχεια τοποθετήθηκε ο πήχης.

Στον τελικό προκρίθηκαν δέκα αθλήτριες με άλμα στο 1,82 μ. και δύο με 1,79 μέτρα. Η Γκούσιν ξεκίνησε τον αγώνα της στα 1,75 μ., όπου είχε δύο χαμένες προσπάθειες.


Την πρόκριση για τον τελικό πήραν τα φαβορί του αγώνα, η Ρωσίδα Μαρίγια Κούτσινα, η νικήτρια της προηγούμενης διοργάνωσης Αλέσια Τροστ (Ιταλία), η πρωταθλήτρια του επτάθλου Ναφισάτου Τιάμ (Βέλγιο), αλλά και η Κύπρια Λεοντία Καλλένου.

 

Μακριά από το φετινό της 58.51 έμεινε η Εφη Θεοδώρου, που κατέλαβε την έκτη θέση στην 4η προκριματική σειρά των 400 μ. εμπ. με 60.35. Η Ελληνίδα, έφυγε αρκετά συντηρητικά στα πρώτα εμπόδια με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό των υπολοίπων αθλητριών.

Νικήτρια της σειράς ήταν η Αουρέλιε Σαμπουντέζ με 57.91, ενώ την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείβσε η Σόνα Ρίτσαρντς με 57.40. Η πρόκριση στον ημιτελικό έκλεισε με επίδοση στα 59.29.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00