Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ταλίν 2015: Στον τελικό η Στεφανίδη με ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ

Η Γεωργία Στεφανίδη τα…έβαλε με τον εαυτό της και επιβραβεύτηκε με συμμετοχή στον τελικό (Παρασκευή, 18.00) του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ταλίν.

Η Ελληνίδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον σημερινό προκριματικό, πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή και με άλμα στα 4,15 μ. όχι μόνο πήρε την πρόκριση, αλλά ισοφάρισε και το ατομικό της ρεκόρ.

Η 20χρονη αθλήτρια ξεπέρασε με την πρώτη τα 3,70 μ., 3,85 μ., 4,00 μ. και έπειτα χρειάστηκε τρεις προσπάθειες στα 4,10 μ., όσο και στα 4,15 μέτρα. Μάλιστα η αθλήτρια πανηγύρισε έντονα την τρίτη της προσπάθεια σα 4,15 μ., καθώς ήξερε πως ήταν ύψος που θα της έδινε την πρόκριση.

Η Στεφανίδη, που για μεγάλο διάστημα τη φετινή σεζόν απείχει από τη δράση λόγω τραυματισμών,  έχει ήδη κάνει απόλυτα επιτυχημένα το πρώτο μέρος της παρουσίας της στο Ταλίν.

Πλέον στον αυριανό τελικό θα επιδιώξει να ανέβει ακόμη υψηλότερο προκειμένου να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση. Το επίπεδο του αγώνα είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς μετέχουν κορυφαία – ανερχόμενα - ονόματα όμως η Αντζέλικα Μπέντγκτσον και η Κίρα Γκρούμπεργκ.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00