Αποκατάσταση και αγώνες στο πρόγραμμα της Στεφανίδη

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε τις τελευταίες εβδομάδες η Κατερίνα Στεφανίδη, που συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ελλάδα.

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο γυμνάζεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και επέλεξε τη λύση της Ελλάδος για το επόμενο διάστημα, προκειμένου να ολοκληρώσει την αποκατάσταση στα προβλήματα τραυματισμού και παράλληλα να κάνει αγώνες στην Ευρώπη.

«Ο δικέφαλος είναι καλύτερα, ωστόσο έχω κι ένα θέμα με τον τετρακέφαλο ψηλά στο λαγονοψοΐτη. Επέλεξα να βρεθώ αυτό το διάστημα στην Ελλάδα γιατί θεωρώ πως μπορώ να κάνω καλύτερη αποκατάσταση», είπε η Στεφανίδη, που το Σάββατο (4/7) θα αγωνιστεί στο Diamond League, που θα γίνει στο Παρίσι κι έπειτα θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στη Γαλλία (6/7) και τη Γερμανία (11/7).

«Θα κανω κάποιους αγώνες τον Ιούλιο και αρχές Αυγούστου θα επιστρέψω στην Αμερική για το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας μου ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Πεκίνου. Με τα προβλήματα τραυματισμού έχω μείνει αρκετά πίσω στην προπόνηση. Πρέπει να πάω συντηρητικά στην προπόνηση και να στρώσω μέχρι το Παγκόσμιο. Το κακό είναι ότι όταν πονάω στην προπόνηση χαλάνε τα άλματα μου. Τις μέρες που δεν πονάω πηδάω πολύ καλά», είπε η έμπειρη άλτρια, που κατά στο διάστημα της παραμονής στην Ελλάδα θα γυμνάζεται με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, ενώ θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάποιες προπονήσεις και με τον παλιό της προπονητή, τον Παναγιώτη Συμεωνίδη.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-