Φινάλε στο πρωινό πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις Σέρρες

Ολοκληρώθηκε στις Σέρρες το πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων.

Η Ευαγγελία Σπυροπούλου σημείωσε την καλύτερη επίδοση στον προκριματικό των χαμηλών εμποδίων με 64.25, ωστόσο το απόγευμα θα βρει έντονη αντίσταση, από τις κορασίδες Αννα Κιάφα και Ολυμπία Καραγιάννη, στο δρόμο για την πρώτη θέση. Οι δύο νεαρές αθλήτριες κυνηγάνε μια επίδοση καλύτερη από το 61.70, που θα της δώσει το δικαίωμα να πάρουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Εκτός συναγωνισμού συμμετείχε στην κούρσα των 400 μ. εμπ. η Μαρία Λιτσένη, προκειμένου να δικδικήσει το όριο για το ΠΕυρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων, όμως δεν τα κατάφερε, καθώς τερμάτισε σε 59.99 (όριο, 58.80).


Μία βολή στα 66,97 μ. έκανε ο Γιάννης Κυριαζής στον προκριματικό του ακοντισμού, που το απόγευμα θα επιδιώξει να βελτιώσει το 78,41 μ., με το οποίο επέστρεψε από τις ΗΠΑ.

Η Ολυμπια Μπέκου- Φέρρες έκανε την καλύτερη επίδοση στα 200 μ. με 25.21, ενώ εξίσου αποτελεσματική ήταν και η κορασίδα Αλεξία Πολυκράτη, νικήτρια της τέταρτης σειράς με 25.26 και νέο ατομικό της ρεκόρ στην απόσταση. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των εφήβων, την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Γιώργος Διάκος (21.91), ενώ με αξιώσεις θα τρέξει στον τελικό και ο Γιάννης Λογοθέτης (22.37).

Απευθείας τελικός θα γίνει στο Υψος, 400 μ. εμπ., 800 μ. Εφήβων και επί κοντώ, 800 μ. και σφαιροβολία Νεανίδων.

Τα αποτελέσματα

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι