Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Φοβεροί πιτσιρικάδες στην Εδεσσα, Δουβαλίδης και μήκος σε πρώτο πλάνο

Σε...ένα γνώριμο για εκείνον στάδιο και σε μια διοργάνωση, που τιμά συχνά με την παρουσία, τα "35α Αλεξάνδρεια" συμμετείχε σήμερα ο Κώστας Δουβαλίδης που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του πρώτου Γκραν Πρι της σεζόν, στην πόλη της Έδεσσας.

Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων ήταν νικητής στα 110 μ. εμπ. με 13.67 (1,6) και αύριο θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα, προκειμένου την Παρασκευή να πάρει μέρος στα Παπαφλέσσεια. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα είναι σε καλή κατάσταση και ...ψάχνει την κούρσα που θα του δώσει ένα χρόνο κάτω από τα 13.40.

Το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν έπιασε στα 110 μ. εμπ. ο Δήμος Τσούγιας. Ο αθλητής της Ιωάννας Σιώμου ήταν νικητής στην απόσταση των εφήβων με 14.07 (0,9), με το όριο για Εσκιλστούνα να έχει οριστεί στα 14.10 και έδειξε πως σύντομα θα κυνηγήσει χρόνους κάτω από τα 14.00. Κούρσα...ορίου προσπάθησε να κάνει και ο Χάρης Λυρής στα 110 μ. εμπ. Παίδων. Ο νεαρός ήταν νικητής με 14.14, πολύ κοντά στο όριο (14.00) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του στο Καλί της Κολομβίας.

Σπουδαία επίδοση σημείωσε στο μήκος ο παίδας Μιλτιάδης Τέντογλου. Ο αθλητής από τα Γρεβενά σημείωσε 7,61 μ. (-0,2) και "έκλεισε" μια θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ στο Κάλι. Ο αθλητής σημείωσε την έκτη επίδοση φέτος στον κόσμο, για την κατηγορία των Παίδων και παράλληλα έδειξε πως μπορεί να απειλήσει το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων, το οποίο ανήκει στον Λούη Τσάτουμα με 7,64 μέτρα.


Δυνατός αγώνας έγινε στο μήκος των γυναικών με τις Ιουλία Πολοζόκ, Ευαγγελία Γαλένη και Εφη Κολοκυθά να σημειώνουν πολύ καλές επιδόσεις. Η Πολοζόκ κατάφερε να ...κάνει την έκπληξη και να "προσγειωθεί" στα 6,30 μ. επίδοση που της επιτρέπει να σκέφτεται αισιόδοξα το υπόλοιπο της σεζόν. Δεύτερη με 6,24 μ. ήταν Γαλένη και τρίτη με 6,13 μ. η Κολοκυθά. Οι τρεις αθλήτριες αναμένεται στις επόμενες διοργανώσεις να κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω.


Για μία ακόμη φορά φέτος ο Φράντσι Λατιφλάρι πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση στη σφαιροβολία Εφήβων. Ο 19χρονος, ο οποίος περιμένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ελληνοποίησης του,  ήταν νικητής με 18,57 μ., με τον Κυριάκο Ζώτο να ακολουθεί με 17,83 μ., να ξεχωρίζει όμως στη δισκοβολία, εκεί όπου με βολή στα 54,94 μ. έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ε/Ν στη Σουηδία. Ο αθλητής του Δημήτρη Μιχελαράκη έχει πλέον το όριο τόσο στη σφαιροβολία όσο και στη δισκοβολία.


Η παγκορασιδα Πασχαλίνα Παπαδοπούλου ήταν νικήτρια στα 100 μ. εμπ. Κορασίδων, με το εντυπωσιακό για την ηλικία της 14.05, που σημείωσε, όμως, με ευνοϊκό άνεμο (2,3) . Στα ψηλά εμπόδια των Γυναικών η Σοφία Υφαντίδου πέτυχε 13.72 (2,2).

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00