Η Δαλάκα θα τρέξει στα Βενιζέλεια με στόχο...το ρεκόρ της

Η Κατερίνα Δαλάκα, μπορεί να μην έχει ακόμη τρέξει στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μ. εμπ., ωστόσο τα δείγματα που έχει δώσει, στους αγώνες που προηγήθηκαν, είναι απόλυτα θετικά.

Οι εμφανίσεις της τόσο στα 400 μ. (55.45) όσο και στα 200 μ. (24.52), στο πλαίσιο των Διασυλλογικών Αγώνων, δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η αθλήτρια του Πλούταρχου Σαραλανίδη θα αγωνιστεί στα Βενιζέλεια (1/6), εκεί όπου θα επιδιώξει να βελτιώσει από νωρίς το ατομικό της ρεκόρ στο αγώνισμα (59.39).

«Είμαι πολύ καλά, το βλέπω καθημερινά στην προπόνηση. Ανυπομονώ να κάνω την πρώτη μου κούρσα στα εμπόδια, στην Κρήτη την 1η Ιουνίου. Πιστεύω πως φέτος είμαι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από πέρυσι και αυτό μου επιτρέπει να κυνηγήσω από νωρίς, επιδόσεις καλύτερες από το ατομικό μου ρεκόρ», είπε η Δαλάκα και συμπλήρωσε: «Στόχος είναι να κάνω και μια κούρσα στα 400 μ., γιατί θεωρώ πως μπορώ να κυνηγήσω μια θέση στην ομάδα 4Χ400 μ. για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων»,συμπλήρωσε.

Η 23χρονη παράλληλα με την προπόνηση, προσπαθεί να τελειώσει και τα ΤΕΦΑΑ. «Πιστεύω πως το αργότερο μέχρι το Σεπτέμβριο θα πάρω πτυχίο. Έχω αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα λόγω της σχολής, όμως είναι σημαντικό να πάρω πτυχίο», είπε.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

 
 
 

Καλεντάρι

Skyros Run 2021

Skyros Run 2021

Αυγ 28, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα