Στη Σαγκάη Κυριακοπούλου και Στεφανίδη για το 2ο Diamond League

Στη Σαγκάη βρίσκονται από την Πέμπτη (14/5) η Κατερίνα Στεφανιδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Diamond League της Σαγκάη, την Κυριακή (17/5).

Οι καιρικές συνθήκες στην πόλη δεν είναι πολύ καλές, καθώς εκτός από τα υψηλά επίπεδα υγρασίας, η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερα βροχερή. Η Στεφανίδη, η οποία ταξίδεψε στη Σαγκάη από τις ΗΠΑ, είναι το μεγάλο φαβορί δεδομένο του ότι έχει ήδη ξεπεράσει τα 4,71 μ. από τις 24 Απριλίου στο Ντε Μόιν. Στόχος της να παραμείνει σταθερή σε αυτά τα άλματα κι αν είναι δυνατόν να τα βελτιώσει.

Από την άλλη η Κυριακοπούλου έχει ολοκληρώσει απόλυτα επιτυχημένα την προετοιμασία της και στον πρώτο της αγώνα στη σεζόν θα επιδιώξει να ξεκινήσει με υψηλά άλματα.

Οι δύο αθλήτριες αποτελούν φαβορί όχι μόνο για τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στη συνολική βαθμολογία, στο τέλος της σεζόν. Πέρυσι η Στεφανίδη είχε ολοκληρώσει στη δεύτερη θέση και η Κυριακοπούλου στην τρίτη.

Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζουν ακόμη η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα) με ατομικό ρεκόρ 4,90 μ., η Σίλκε Σπίλγκελμπουργκ (Γερμανία), που έχασε την χειμερινή σεζόν εξαιτίας τραυματισμού, η Αλάνα Μπόιντ (Αυστραλία) με 4,60 μ. φετινή επίδοση, αλλά και η Επριλ Μπενέτ (ΗΠΑ- 4,55 μ.)


Αναλυτικά οι αθλητριες και τα φετινά τους ρεκόρ
Μπάουερ (Γερμανία) 4,10 μ.
Μπενέτ (ΗΠΑ) 4,55 μ.
Μπόιντ (Αυστραλία) 4,60 μ.
Κυριακοπούλου (Ελλάεδα) –
Λι (Κίνα) –
Σάξερ (ΗΠΑ) 4,32 μ.
Σίλβα (Κούβα) 4,30 μ.
Σπίγκελμπουργκ (Γερμανία) –
Στεφανίδη (Ελλάδα) 4,71 μ.
Σούτεγ (Σλοβενία) -
Σου (Κίνα) -

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7ος Δρόμος Αθανάτων

7ος Δρόμος Αθανάτων

Οκτ 30, 2021 Rate: 0.00

3ο ΟΠΑ RUN

3ο ΟΠΑ RUN

Οκτ 31, 2021 Rate: 0.00