Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ειρηνοδρομία την Κυριακή 17/5 στον Άγιο Δημήτριο

Με την παρουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών Περικλή Ιακωβάκη και Κυριάκου Ιωάννου να ενθαρρύνουν τους 1.000 και πλέον συμμετέχοντες, θα διεξαχθεί η φετινή «Ειρηνοδρομία» στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, αγώνας που εντάσσεται στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την μνήμη του «Αλέκου Παναγούλη».
Στην γραμμή της εκκίνησης των 5χλμ θα είναι μεταξύ άλλων και οι πρωταθλητές Κώστας Νακόπουλος, Αναστασία Μαρινάκου, Ντενίζ Δημάκη, Γιώτα Βλαχάκη, Γιωργος Μενής, Αχιλλέας Τζενετόπουλος, Ηλίας Κάσσος, Σταυρούλα Χρυσαίδή, Αλεξης Πασπάτης και Γρηγόρης Σκουλαρίκης. 
Εκτός από τα 5χλμ (και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5Χλμ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) (εκκίνηση στις 10.00 και για τις δύο αποστάσεις) και αγώνες 1.000μ ΑμεΑ στις 11.15
Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν μπροστά από το Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου.
Παράλληλα στις 11.30 θα διοργανωθεί αγωνιστική παρουσίαση του προγράμματος του ΣΕΓΑΣ , «Kids Athletics» με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών Δημοτικών σχολείων (Έ και ΣΤ΄ τάξη) του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Οι διοργανωτές «κρατούν» ανοιχτές τις συμμετοχές για την εξυπηρέτηση των δρομέων που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή και θα δέχονται μέχρι και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα 17 Μαΐου. 
Η Δήμαρχος κ. Μαρία Ανδρούτσου, σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Δήμου για την αναβάθμιση της διοργάνωσης της Ειρηνοδρομίας το 2015, εκδηλώσεων που γίνονται από την δεκαετία του 1980, την ανταπόκριση που έτυχε η διοργάνωση από όλους τους θεσμικούς κρατικούς, τοπικούς και εθελοντικούς φορείς της πόλης και ευχαρίστησε όλους τους δρομείς και τους Αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Ε. και δήλωσαν  την συμμετοχή τους. 
Επίσης ειδική αναφορά με ευχαριστίες έκανε για τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΓΑΣ στην διοργάνωση.
Στο κέντρο της πόλης του Δήμου θα γίνουν Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις οι οποίες αναλυτικά είναι: Οδός Αγίου Δημητρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και οι κάθετοι σε αυτήν, από Καλλιθέας μέχρι Καράμπαμπα  από τις 08:00 το πρωί της Κυριακής, μέχρι τις 14:00. Καθ’ όλο το μήκος της διαδρομής οι οδοί: Αγίου Δημητρίου και στα δύο ρεύματα μέχρι Αντιόπης, Παπάγου καθ’ όλο το μήκος της, Αγίου Δημητρίου και στα δύο ρεύματα μέχρι Άρτης και οι κάθετες σε αυτές διελεύσεις από τις 09:00 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 11:30.
 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00