Δεν θα γίνουν φέτος τα «Ελευθέρια» στο Κιλκίς

Ο διοργανωτής Σύλλογος ΓΑΣ Κιλκίς με επιστολή του εκφράζει την λύπη του για την ματαίωση των φετινών αγώνων με την επωνυμία «Ελευθέρια».
Οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί και είχαν ενταχθεί στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 6 Ιουνίου. 
Αιτία για την φετινή (τουλάχιστον) ματαίωση είναι η αδυναμία χρήσης των κερκίδων του Δημοτικού Σταδίου Κιλκίς οι οποίες έχουν κριθεί ακατάλληλες από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Οι διοργανωτές εκφράζουν την λύπη τους γιατί παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλλαν δεν στάθηκε δυνατό να διεξαχθεί ο αγώνας ενώ δίνουν την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν τα «Ελευθέρια» στο μέλλον.
Όπως αναφέρεται ο maxitis.gr «ο εργολάβος του έργου της ανακατασκευής των κερκίδων και κατασκευής του κλειστού προπονητηρίου του δημοτικού σταδίου Κιλκίς , στον οποίο οφείλονται χρήματα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την αποπεράτωσή του, έχει “σφραγίσει” τον χώρο των κερκίδων χαρακτηρίζοντας την περιοχή ως “εργοτάξιο”, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση των φιλάθλων σ” αυτές».
 
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

 
 
 

Καλεντάρι

Run Messinia

Run Messinia

Ιουν 05, 2021 Rate: 0.00

3οs Grammos Mountain Run

3οs Grammos Mountain Run

Ιουν 20, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα