Ο Κώστας Φιλιππίδης το κεντρικό πρόσωπο στο 3ο Athens Street Pole Vault

Επί κοντώ και…Κώστας Φιλιππίδης πηγαίνουν μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Ο κορυφαίος Ελληνας επικοντιστής και ένας εκ των κορυφαίων παγκοσμίως δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το κορυφαίο γεγονός, το 3ο Athens Street Pole Vault, το οποίο θα γίνει το Σάββατο (9/5, 12.30), στην πλατεία Συντάγματος.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ της Πολωνίας θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης, ο αθλητής που θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα μικρών και μεγάλων. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα έχει την ευκαιρία να κάνει τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, ύστερα από την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου στην Ιαπωνία (5,40 μέτρα).


Ο Φιλιππίδης αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους σταθερότερους επικοντιστές της Ευρώπης, με συμμετοχές σε τελικούς όλων των μεγάλων διοργανώσεων. Η παρουσία του στο 3ο Athens Street Pole Vault ανεβάζει το επίπεδο του αγώνα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές επιδόσεις.  Ο 29χρονος, που κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,83 μ.,  αγωνίστηκε τόσο στον αγώνα του Ζαππείου το 2013, όσο και σε εκείνον της Μαρίνας Φλοίσβου το 2014.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι