Οστράβα, Οσλο, Ραμπάτ...ορισμένες από τις στάσεις του Μάστορα

Στην Οστράβα θα γίνει το ντεμπούτο του Αντώνη Μάστορα στη θερινή σεζόν. Ο «ασημένιος» τον περασμένο Μάρτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας επέστρεψε πριν λίγες ημέρες από την Κύπρο, όπου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ήδη έχει κάνει τον προγραμματισμό για τους αγώνες του πρώτου κύκλου.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, μετά το Challenge στην Οστράβα (26/5), θα πάρει μέρος στο Diamond League του Οσλο (11/6) και λίγες μέρες μετά θα αγωνιστεί στο Challenge του Ραμπάτ (14/6). Στα πλάνα του αθλητή είναι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, στην Κρήτη, ενώ θα αγωνιστεί και στον αγώνα επίδειξης που θα γίνει στο Μπακού (24-25/6).


Εξάλλου στους Διασυλλογικούς Αγώνες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα κάνει την επανεμφάνιση της στους αγώνες του ανοιχτού στίβου η Βούλα Παπαχρήστου, που θα κάνει δύο προπονητικά άλματα. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Γκαλά της Φιλοθέης. Στην ίδια διοργάνωση στις 27 Μαΐου στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης", θα γίνει το ντεμπούτο της Λίλης Αλεξούλη στο μήκος, που στη συνέχεια θα αγωνιστεί σε «Βενιζέλεια» και «Χανιά 2015».

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι