Η πόλη του Ηρακλείου θα διεκδικήσει να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του 2015

Η πόλη του Ηρακλείου θα διεκδικήσει να διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του 2015. Ο φάκελος υποψηφιότητας θα κατατεθεί έως τέλη Αυγούστου ενώ η ανακοίνωση της πόλης, που θα αναλάβει τη διοργάνωση θα γίνει γνωστή τον Οκτώβριο, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τις εργασίες του αγωνιστικού προγράμματος της επόμενης χρονιάς.


Την Τετάρτη ο  πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος και ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας Ανδρέας Γκόγκας, βρέθηκαν στην Κρήτη όπου είχαν μια σειρά από επαφές με τους τοπικούς φορείς. Οι άνθρωποι της ομοσπονδίας συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη, με τον νυν Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό και τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Κουράκη. Στο σύνολο τους οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών δεσμεύτηκαν να γίνουν σύμμαχοι στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και να συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να συσταθεί ένας δυνατός φάκελος,  που θα φέρει στην πόλη του Ηρακλείου το σημαντικό αθλητικό γεγονός.
Εξίσου εποικοδομητική ήταν και η συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης ξενοδόχων, αλλά και με την διοίκηση του σταδίου Ηρακλείου, στο οποίο έγινε και μία καταγραφή των συνθηκών.


Με την διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, η χώρα μας επιστρέφει και πάλι στη διαδικασία διεκδίκησης διεθνών αγώνων. Η ομοσπονδία έχει διασφαλίσει ότι η ανάληψη της διοργάνωσης δεν θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό της ομοσπονδίας, καθώς τα χρήματα έχει ήδη διασφαλισθεί πως θα καλυφθούν από άλλους πόρους.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00