Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κορυφαία επαγγελματική Έκθεση για τον Αθλητισμό, την Υγεία και την Ευεξία

Με τεράστια επιτυχία και έντονο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, η HEALTH | WELLNESS | FITNESS expo 2023, το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τους επαγγελματίες των κλάδων του αθλητισμού, της υγείας και της ευεξίας. Η HEALTH WELLNESS FITNESS expo, πιστή στο ραντεβού της και αυτή τη χρονιά, διεξήχθη από τις 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου 2023, στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), αποτελώντας σημείο συνάντησης και δημιουργικών συνεργασιών για επαγγελματίες από τους ευρύτερους κλάδους του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας, της αποκατάστασης και της διατροφής.

Η πολυετής πείρα των διοργανωτριών εταιρειών, το όραμά τους για μία υγιή κοινωνία και η συμμετοχή ηγέτιδων εταιρειών του κλάδου, εξασφάλισαν την άρτια διοργάνωση και τεράστια επιτυχία της έκθεσης, καθιστώντας την HEALTH WELLNESS FITNESS expo, θεσμό που ήρθε για να μείνει! Κορυφαίες εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού, εξοπλισμού για χώρους φυσικοθεραπείας και κέντρων αποκατάστασης, υγείας, διατροφής, υπεύθυνοι αθλητικών εγκαταστάσεων, υπεύθυνοι ιδιωτικών και δημόσιων αθλητικών δομών, αθλητικά σωματεία αλλά και όσοι ειδικεύονται στην εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στην υπηρεσία του ευ ζην, έδωσαν δυναμικό παρών, προκαλώντας το εντυπωσιακό ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Οι επαγγελματίες επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες από leaders του χώρου της υγείας, της ευεξίας και του αθλητισμού, αλλά και όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Παράλληλα, οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την μοναδική εμπειρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια, open stages με θεματικά εργαστήρια, παρουσιάσεις και εισηγήσεις σημαντικών εκπροσώπων των κλάδων του αθλητισμού, της υγείας, της ευεξίας και της αποκατάστασης με γνώμονα πάντα την ευρεία ενημέρωση του κοινού και την αναβάθμιση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Οι εκθέτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν το πεδίο των επαφών τους με εξειδικευμένους επαγγελματίες και να προβούν στην υλοποίηση σημαντικών εμπορικών συμφωνιών. Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Θεοχάρης και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα.

Οι διοργανώτριες εταιρείες Be-Best και GYMNASTIKA, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλες και όλους τους συμμετέχοντες, εκθέτες, επισκέπτες και συνεργάτες καθώς επίσης τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών και τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών για την εμπιστοσύνη τους και την επιτυχή διοργάνωση της HEALTH WELLNESS FITNESS expo 2023.

Διοργανωτές και επαγγελματίες υπηρετώντας τη φιλοσοφία του «νους υγιής εν σώματι υγιεί», ανανεώνουν το ραντεβού τους για τη διοργάνωση της επόμενης HEALTH WELLNESS FITNESS expo.

www.healthwellnessfitness.gr 

 

 

 

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00