2η Εθελοντική Αιμοδοσία ΣΔΥ Αθήνας

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά που πήραμε βλέποντας τους Εθελοντές Αιμοδότες του Συλλόγου μας που έδωσαν το παρόν στην 2η Αιμοληψία του 2023.

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους ξεχωριστούς Εθελοντές Αιμοδότες.

Αγαπητοί Αιμοδότες σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Είσαστε ξεχωριστοί για Εμάς, ξεχωριστοί και μοναδικοί γιατί χωρίς τυμπανοκρουσίες προσφέρετε στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας την Ελπίδα και την χαρά της Ζωής όταν αυτός την χρειαστεί.

Όπως κάθε φορά ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του ΣΔΥ Αθήνας, Σάββατο ώρα 09:00πμ είσαστε εκεί στα γραφεία μας και περιμένατε μαζί μας το Συνεργείο Αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών.

Είσαστε εκεί για να προσφέρετε το ανεκτίμητο δώρο σας. Είσαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ένα παράδειγμα για Όλους σε ένα ξεχωριστό πρωινό.
Η δική σας συμμετοχή και προσφορά στην 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του 2023 μας δείχνει ότι το καλό προσφορά στην κοινωνία μας εξακολουθεί να γίνετε, μας δώσατε ελπίδα για το αύριο.

Φίλοι Αιμοδότες Δρομείς του Συλλόγου μας, και ΑΥΤΗ τη φορά θέλουμε να σας συγχαρούμε και να σας ευχαριστήσουμε για την εθελοντική συμμετοχή σας, στη 2η Αιμοδοσία του 2023, που έγινε στα γραφεία μας Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Είμαστε σίγουροι ότι σε κάθε τηλεφώνημα – έκκληση βοήθειας που θα γίνετε στον ΣΔΥ Αθήνας η Τράπεζα Αίματος θα ανταποκρίνεται χάρη στη δική σας σημερινή συνεισφορά.

Να ευχαριστήσουμε και τα Μέλη μας που έδωσαν απευθείας σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε για την άψογη μεταξύ μας συνεργασία την ομάδα Αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Γεν. Νοσοκομείου Αθηνών, την Ιατρό κα Ίριδα Κουρή, την Αιμολήπτρια κα Μαρία Κατζουράκη, τους βοηθούς κ. Παναγιώτη Σωτηρόπουλο και Μητάκη Γεράσιμο.

Τις διάφορες ανάγκες της διοργάνωσης υποστήριξαν τα Μέλη του Δ/Σ κα Μαρίνα Τούτουζα, κ. Δημήτριος Ραζέλος και κα Ελένη Μπερτσάτου.

Να είστε Πάντα Καλά, Εσείς και οι Οικογένειές σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΔΥ Αθήνας
Αθήνα 16 Σεπτεμβρίου2023
Η Πρόεδρος

-

  

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

15ο Greece Race for the Cure® - Οι εγγραφές άνοιξαν

15ο Greece Race for the Cure® - …

Σεπ 30, 2023 Rate: 0.00