Ευρεία σύσκεψη τριών Υπουργείων για την υλοποίηση του Kids Athletics

Η εφαρμογή του προγράμματος Kids Athletics στα Δημοτικά σχολεία όλης της χώρας επισημοποιήθηκε σήμερα σε μία ευρεία σύσκεψη με φορείς τριών Υπουργείων και τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας.


Στη σύσκεψη μετείχε ο Υπουργός Παιδείας Γιάννης Λοβέρδος, ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, η υφυπουργός Υγείας Κατερίνα Παπακώστα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Κουκοδήμος, ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός η πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένη Κρεμαστινού και ο Πρύτανης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος. Τον  ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Κώστας Παναγόπουλος, το μέλος του Δ.Σ Θεόδωρος Βόσσος και ο τεχνικός ανάπτυξης και υπεύθυνος για την υλοποίηση του προγράμματος Kids Athletics, Στέφανος Ματάκης.


Το πρωτοποριακό πρόγραμμα της IAAF θα εκτελεστεί από την επερχόμενη σχολική σεζόν (2014-2015) κι αναμένεται να δώσει επιπλέον ώθηση στον ελληνικό στίβο, ο οποίος θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στα παιδιά. Στόχος της ομοσπονδίας μέσα από το πρόγραμμα Kids Athletics να φέρει τα μικρά παιδιά στα στάδια, να τους γνωρίσει τον αθλητισμό και να αναγνωρίσει τα ταλέντα τους. Το πρόγραμμα kids athletics έχει ήδη ταξιδέψει στην Ελλαδα μέσα από τις ΕΑΣ και στα σωματεία και έχει αποφέρει θετικά αποτελέσματα.

Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00