Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Σήμερα καταβάλλεται το πριμ πόντων σε αθλητές και αθλήτριες

Μετά την καταβολή του πριμ πόντων στους ομοσπονδιακούς προπονητές σειρά έχουν οι αθλητές και αθλήτριες που ξεχώρισαν το 2019.

 

Η καταβολή των ποσών, που αφορά στο σύστημα πριμοδότησης αθλητών και αθλητριών με βάση τις εμφανίσεις τους στην περασμένη σεζόν, θα καταβληθεί σήμερα, ενώ μετά το Πάσχα το αντίστοιχο πριμ πόντων θα λάβουν και οι σωματειακοί τεχνικοί.

Η ομοσπονδία με απόφαση του διοικητικού της συμβουλίου συνεχίζει την αδιάλειπτη και σταθερή στήριξη της σε αθλητές, αθλήτριες και προπονητές, προκειμένου να συνεχίσουν το έργο τους παρά τις δύσκολες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του ιού covid-19.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00