Μετάλλια, αποτελέσματα και ουσία

Δεκαέξι  χρυσά  μετάλλια , δέκα  ασημένια  και  έξι χάλκινα ήταν ο συνολικός απολογισμός της ελληνικής ομάδας στο 44ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο έγινε στην πόλη των Σερρών.

Τα συνολικά 32 μετάλλια σε συνδυασμό με τις πολύ καλές επιδόσεις, όπου σημειωθήκαν στα περισσότερα από τα αγωνίσματα δείχνουν, όχι μόνο ότι υπάρχουν αθλητές που διεκδικούν - και κερδίζουν - τη συμμετοχή τους σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά ότι υπάρχει βάθος με αθλητές που έχουν την δυνατότητα να κάνουν το ίδιο στο μέλλον.

Οι αθλητές και αθλήτριες, που μετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα συμμετείχαν για μια εβδομάδα σε προπονητικό καμπ, που έγινε στην ίδια πόλη, ενώ πολλοί από αυτούς είχαν πάρει μέρος και στο καμπ της Κω. Η ομοσπονδία θα συνεχίσει να στηρίζει την διαδικασία των προπονητικών καμπ, μέσα από την οποία ευελπιστεί πως θα έρθει ακόμη πιο κοντά στο στόχο της, που είναι η κοινή προπονητική καθοδήγηση, η συνεργασία και η ομαδική δουλειά, χαρακτηριστικά που μπορούν να βελτιώσουν το επίπεδο των αθλητών. Οι νεαροί πρωταθλητές θα συνεχίσουν τους αγώνες τους στη σεζόν, δεδομένο του ότι υπάρχει μπροστά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες Π/Κ.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00