Η Νικόλ Κυριακοπούλου επιστρέφει στην δράση!

Μετά  απο περίπου δύο μήνες υπομονής  και  επιμονής, η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι έτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.  

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ, είναι έτοιμη να ...πιάσει τα νέα της κοντάρια και να αγωνιστεί στο Diamond League της Γλασκώβης. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη θέλει να σβήσει απο το μυαλό της την τελευταια της εμφάνιση στη σεζόν, στο Μάντσεστερ, όπου έσπασε το κοντάρι της, τραυματίστηκε και έκανε πλαστική στο χέρι.

Πλέον η Κυριακοπούλου κάνει προπόνηση κανονικά, το χέρι έχει αποθεραπευτεί πλήρως κι εκείνη νιώθει έτοιμη να μπει και πάλι σε τροχιά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η Κυριακοπούλου με 4,62 μ φετινό ρεκόρ παραμένει μία απο τος κορυφαίες αθλήτριες της σεζόν παγκοσμίως.  Η Κυριακοπούλου έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τα νέα της κοντάρια, τα οποία αγόρασε από την Άννα Ρογκόβσκα. 
 
Το Diamond League της Γλασκώβης γίνεται Παρασκευή και Σάββατο με το επί κοντώ γυναικών να είναι προγραμματισμένο για τη δεύτερη ημέρα. Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και η Κατερίνα Στεφανίδη.
 
Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 
 
 

Καλεντάρι

Run For the Kids with disabilities 2023

Run For the Kids with disabiliti…

Ιουν 10, 2023 Rate: 0.00

Run – Bike - Care

Run – Bike - Care

Ιουν 11, 2023 Rate: 0.00