Μίλτος Τεντόγλου: Χρυσός και στις καρδιές μας. Το φιλί στην Ντρέσλερ.

Χθες βράδυ ο 20χρονος Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,25 μέτρα μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Είναι ένα γεγονός που έκανε χαρούμενους όλους τους  Έλληνες, μέσα στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα  μας. Μάλιστα είναι ο νεαρότερος Έλληνας αθλητής που κατακτά το χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

 

Οι Γερμανοί διοργανωτές πρωτοτύπησαν και τοποθέτησαν στο σκάμμα του μήκους ως κριτή τον θρύλο του αθλήματος Χάϊκε Ντρέσλερ με αμέτρητα Ολυμπιακά, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά μετάλλια στην πολύχρονη καριέρα της.

Πέρα από το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου που μας χαροποίησε όλους , θα πρέπει να μείνουμε σε μια συμβολική κίνηση του αθλητή μας που αποθανάτισαν οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί. Με την οριστικοποίηση της νίκης του, ο αθλητής μας ξαφνιάζοντας τους πάντες, έτρεξε να ασπαστεί την Χάϊκε Ντρέσλερ, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον θρύλο του αθλήματος .

Χίλια μπράβο στον Μίλτο Τεντόγλου για την εξαιρετική αυτή κίνηση, που εκτός από σπουδαίος αθλητής  δείχνει και σπουδαίος χαρακτήρας.

-