Προπονητικό καμπ για την ομάδα της Ζυρίχης

Κοινή  προετοιμασία  θα  κάνουν  τα  μέλη της εθνικής ομάδας, που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, το οποίο θα γίνει στη Ζυρίχη (12-17/8).

Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση της διοίκησης, που αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΠΕΟ, προκειμένου τα μέλη της αποστολής να βρεθούν στο ίδιο περιβάλλον να ανταλλάξουν εικόνες και απόψεις, να γυμναστούν από κοινού με στόχο να λειτουργήσουν ομαδικά και αποτελεσματικά και θα υλοποιηθεί μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ.


Είναι η πρώτη φορά που η ομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε προπονητικό καμπ για την κατηγορία των μεγάλων και θέλει να επενδύσει σε αυτό και για το μέλλον. Τα κοινά προπονητικά καμπ αποτελούν βασική θέση για την ομοσπονδία, τόσο για τις κατηγορίες των μεγάλων όσο και των μικρών.


Ταυτόχρονα με το καμπ, θα γίνει και η προετοιμασία της ομάδας 4Χ100 μ. των γυναικών, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει μια θέση στις  κορυφαίες της Ευρώπης και μαζί την ευκαιρία της συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Τα κορίτσια θα έχουν την δυνατότητα  να δουλέψουν στις αλλαγές και να βρουν τα πατήματα τους.

 

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι