Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Το Πεδίο του Άρεως γέμισε μικρά παιδιά που συμμετείχαν στο Kids Athletics

Φωτογραφίες: eurokinisi/Μάρκος Χουζούρης

Περισσότερα από 200 παιδιά Δημοτικών Σχολείων της Αττικής συμμετείχαν σήμερα στην έναρξη της εκτέλεσης του προγράμματος Kids Athletics στο Πεδίο του Άρεως, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο ΣΕΓΑΣ με την Περιφέρεια Αττικής.


Οι μικροί μαθητές των Δημοτικών Σχολείων απόλαυσαν τη συμμετοχή τους τους στο διασκεδαστικό πρόγραμμα, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα μοναδικό χώρο, το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, το οποίο με τις δράσεις της Περιφέρειας αποκτά και πάλι ζωή και επιστρέφει στους Αθηναίους.

Την εκτέλεση του προγράμματος παρακολούθησε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, η Αντιπρόεδρος Ξένια Αργειτάκη και ο εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού της Περιφέρειας, Σπύρος Πάντζας. Οι μαθητές μέσα από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, όχι μόνο διασκέδασαν, αλλά έδειξαν και τα ταλέντα τους. Το πρόγραμμα θα εκτελείται κάθε Τρίτη στην πλατεία Πρωτομαγιάς, στο Πεδίο του Άρεως από τις 09.00 έως τις 11 και από τις 11 έως τις 13.00.

"Το Πεδίο του Αρεως είναι και πάλι γεμάτο ζωή χάρη στη συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ και την εκτέλεση του προγράμματος Kids Athletics. Πρόκειται για μια διοργάνωση που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικού σχολείου, που δεν επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αφού οι μαθητές μεταφέρονται στο πάρκο με έξοδα της Περιφέρειας. Σκοπός του προγράμματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον αθλητισμό και να έρθουν πιο κοντά στο στίβο. Η Περιφέρεια προχωράει σε δράσεις στο Πεδίο του Άρεως, προκειμένου να του δώσει και πάλι ζωή και να το καταστήσει επισκέψιμο. Πλέον αποδεικνύεται πως το Πάρκο έχει αλλάξει σελίδα και είναι έτοιμο να παραδοθεί στην κοινωνία", είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Πάντζας, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ΣΕΓΑΣ για τη συνεργασία.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, δήλωσε: "Η συνεργασία με την περιφέρεια διευρύνεται όλο και περισσότερο. Από σήμερα έχουμε τη χαρά να ξεκινάμε μια συνεργασία σε έναν εμβληματικό χώρο, στο πεδίο του Άρεως. Θεωρούμε πως από την δράση αυτή θα ωφεληθούν τα παιδιά γιατί θα έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, ο στίβος, αλλά και το Πεδίο του Άρεως, που αποκτά και πάλι ζωή. Παράλληλα μέσα από τη συνεργασία με την Περιφέρεια καλύψαμε το κενό που προέκυψε όταν το Υπουργείο Παιδείας διέκοψε την εκτέλεση του προγράμματος στα σχολεία, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε το λόγο".

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00