Μπήκαν οι βάσεις συνεργασίας στη συνάντηση του ΣΕΓΑΣ με τον περιφερειάρχη Απόλοστο Τζιτζικώστα

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, επιτελείο του ΣΕΓΑΣ αποτελούμενο από τον πρόεδρο Κώστα Παναγόπουλο, τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή, το μέλος της διοίκησης Σπύρο Κέλλη, τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Τάσο Τομπούλη και τον υπεύθυνο υψηλού αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Χρυσοστομίδη. 
Η συνάντηση, η οποία κυμάνθηκε σε τέσσερις άξονες,  έγινε σε εξαιρετικό κλίμα  με τον κ. Τζιτζικώστα να αντιλαμβάνεται απόλυτα ανάγκες και προτεραιότητες. Το πρώτο - και ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη και τον αθλητισμό της- θέμα,  αφορά στην αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα στο κεντρικό στάδιο του Καυτανζογλείου, κάτι το οποίο πρέπει να γίνει άμεσα, προκειμένου η πόλη να αποκτήσει και πάλι τη δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων.
 
Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης, το ενδεχόμενο διοργάνωσης ενός Street Event στην πόλη, το οποίο θα βάλει και πάλι τη Θεσσαλονίκη στο αγωνιστικό επίκεντρο.
 
Την ανάγκη της δημιουργίας ενός εκτεταμένου προγράμματος Kids Athletics σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας εξέφρασε η ομοσπονδία, προτεραιότητα την οποία και φάνηκε να αντιλαμβάνεται ο περιφερειάρχης. 
 
Τέλος υπήρξε προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον εξοπλισμό των σταδίων της ευρύτερης περιοχής, που ανήκουν στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Τζιτζικώστας άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τα ζητήματα και τα θέματα που έθεσε το επιτελείο της ομοσπονδίας και προκειμένου να υπάρξει άμεση υλοποίηση προχώρησε ήδη σε συνεννόηση με την αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού, Βούλα Πατουλίδου.
 
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

 
 
 

Καλεντάρι

Ο Δρόμος των 118

Ο Δρόμος των 118

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Vrilissia Run

Vrilissia Run

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

KLAPADOS TRAIL 2022

KLAPADOS TRAIL 2022

Δεκ 04, 2022 Rate: 0.00

Αποτελέσματα